onsdag 22 augusti 2012

Onsdag

Hej,
Andra andra natten själv och tredje dagen själv utan älskling :/ uch så tomt det är saknar honom så himla mycket så det finns inte ord att förklara men jag vänjer mej. Inte många dagar kvar heller tills jg tar tåget upp igen, det är ju på fredag så och så blir jag där under helgen.
Idag blir det att fortsätta jobba åt mamma på salongen måste tjäna ihop lite pengar så jag har råd med tåg biljett dit och hem . Men det e alltid kul och jobba och hjälpa till så gott man bara kan!


min fina <3333








over and out Issa

onsdag 15 augusti 2012

Onsdag

Hemma i Karlstad igen. Och nu kommer jag stanna ett tag pga att jag börjar skolan den 23 augusti inte roligt alls men jag måste ju och jag har inget val.
Älsklingen min här med men han säger att han ska åka hem i morgon så jag blev jätte ledsen verkligen :/
Uch jag vet inte hur jag ska klara mej utan honom faktiskt men jag måste ju lära mej det med men det kommer bli så jävla svårt. Är otroligt glad över att jag har honom jag älskar han fruktansvärt mycket om jag ska vara ärlig. Men men jag måste sluta nu för jag ska göra mej ordning och göra nått :D pusssss









over and out Issa

torsdag 2 augusti 2012

Torsdag

Hej.
Nu har jag tid att slägga upp ett inlägg. Är hemma i Karlstad under veckan men åker tillbaka till Söderhamn på måndag nästa vecka igen, älskling är med mej hit med det är verkligen jätte mysigt och ni har missat en hel del. I morgon ska vi åka till Göteborg och gå på Liseberg och på på hotell över natten hur mysigt som hellst, helt underbart så det blir att packa iordning allt nu och sedan lägga sej och se en film å sova så man orkar med hela dagen i morgon. Slänger upp lite inlägg då och då, då jag hinner med.... Pusssss :*







over and out Issa

måndag 16 juli 2012

Överaskad!

Gick upp till salongen vid 5 och jobbade till 8 vid 6 tiden så skrev älskling att dom skulle komma och hämta mej här i Karlstad, jag var lite skeptisk först och visste att den iden skulle inte mamma gilla. Men jag kom hem och berätta att Andre åker i natt och hämtar mej i morgon. Hon blev arg och besviken på mej.
Men kan inte göra så mycket mera än att vara ärlig mot henne.
Hon är rädd att det ska bli som sist, om ni kommer ihåg allt med Jonas som jag var tsm med där uppifrån.
Och hon är orolig för det ena och det andra. Men jag är vuxen nu och jag vet eller ja jag hoppas att Andre aldrig skulle göra så mot mej. Men jag vet att det kommer bli bra och jag älskar mamma jätte mycket.

Kommer inte att kunna bloggen på ca 1 vecka eftersom jag kommer åka och jag har ingen dator med mej upp men jag kommer skriva om min vecka så fort jag kommer hem :) jag älskar er. Pusss :*









over and out Issa

Måndag

Ännu en gång. Varför just jag? Ja sa att det aldrig skulle hända mej, nej jag kommer aldrig må dåligt, jag kommer aldrig få något sånt. Men jag skulle nog ha varit tyst det kan hända precis vem som hellst!

Andra panik ångestattacken kom inatt. Tårar rädsla, jag kunde inte andas fick ingen luft. Man bara ligger och skakar. Det blir så här för MIG om det är för mycket runt omkring en. Jag förstår inte att folk inte kan förstå att jag faktiskt är sjuk. Det är jämt massa bråk och svek man vet inte vem som är ens kompis/vän längre. Men det är väl så det ska vara eller? Jag kan inte längre se vad som är rätt och fel på hur folk ska bete sej. Jag blir sviken hela tiden av mina vänner, men det blir väl nästan alla?
Ni som läser detta! Jag tycker ni ska tänka efter vad det är ni håller på med, ni kan förstöra en människas liv.








over and out Issa

måndag 9 juli 2012

7/7-2012

Jag älskar dej mitt allt mitt liv min stora kärlek du är underbar <3






over and out Issa

onsdag 4 juli 2012

Forshaga Epa träff

Godförmiddag.

Precis gjort mej klar för att gå upp till bergvik och träffa Angelica en sväng innan Julia kommer och hämtar mej. Ikväll är det Forshaga som gäller jag och Julia ska på traktor träff där kl 6. Haha det ska bli super kul, för jag har aldrig varit på det förut! Se om jag kan knäppa lite bilder så kan jag lägga upp dom här på bloggen sedan men nu måste jag kila uppåt till Bergvik. Pussar









over and out Issa

tisdag 3 juli 2012

Klarade det inte

Hej

Var ju i Vänersborg igår för att göra uppkörning och teori provet för körkort b, men jag klarade det inte.
Jag fick 46/52 rätt på provet men det var inte jätte dåligt för att bara ha pluggat en dag men jag är ju verkligen inte nöjd ändå! Körningen gick bra tills jag kom i en korsning men höger regeln, det stod en lastbil precis där jag skulle köra rakt fram och jag såg inte så mycket så jag körde lite längre fram och det kuggade jag på :/ så jävla synd för jag ville verkligen klara det och få åka ifrån Karlstad.
Men men lägger det på hyllan under sommaren och ska bara njuta nu innan skolan börjar så tar jag tag i körkoret till hösten ist.




over and out Issa

onsdag 27 juni 2012

Onsdag

Hej alla nära och kära.

Håller på att göra mej ordning är strax klar, ska bege mej ner till staden och gå till Solsta trafikskola för att boka en körlektion innan helgen pga att jag åker till Vänersborg på söndag och har uppkörningen på måndag! Så det är bäst att börja plugga teorin och ha en körlektion så jag är förberedd innan helgen.

Blir jobb sedan på salongen från ca 13:00 - 20:00 samma som igår behöver tjäna lite extra pengar så jag har råd att roa mej under sommarlovet nu när man ska börja skolan till hösten igen.
Men nu ska jag dra mej hade bra puss!








over and out Issa

söndag 24 juni 2012

Söndag

Hallo!
Precis tagit mej en dusch, och Angelica är här med.
Varit en riktigt lugn helg har myst på Sunne Spa från Fre - Lör sedan åkte vi hem å myste hemma igår med vänner och grillat riktigt skönt!
Men idag börjar mitt nya liv jag ska ge mej fan på att gå ner i viktigt. Ska börja med Nutrilet drinkar inte så gott men jag måste verkligen ta tag i detta nu eftersom jag gått upp 2kg och jag känner att jag vill gå ner och inte upp. Det kommer säkert bli super duper det! Har inte så mycket att skriva idag pga att jag är trött arg leddsen besviken efter går dagen men skriver när jag känner mej piggare. Puss och kram








over and out Issa

söndag 17 juni 2012

Söndag

Lat dag idag.
Var på krogen igår med härligt folk, vi var inne på Score eftersom det är det enda stället som det är 18 på på lördagar. Det var kul förutom att massa blattar höll på med en hela tiden uch fy å blä!
Haha men ändå dom är så roliga att skratta åt, dom tror dom får vilka tjejer som helst men inga brudar vill ha dom egentligen!
Träffade faktiskt en super söt kille som hette Arnold fick även hans nummer så smsar lite med honom och så, trevligt faktiskt att få lära känna lite nytt folk!
Så idag har jag varit väldigt sliten och bara tage det lugnt var upp till Bergvik och mötte Josefin och Fanny och åt mat, riktigt gott blev en nacho tallrik nom nom nom :D Nej nu ska jag krypa ner och se på en film det blir En gång i Phuket :D


Bild på mej igår







over and out Issa

torsdag 31 maj 2012

1 juni

Nattbloggar inatt igen !!!!

Nu är det 1 juni och jag fyller 18år, än så länge är det inte så hemskt men det blir väl med alla som tjatar ''''''åååh köp cigg åt mej'''''' men det som är fördel är att jag kan komma in på krogen och att jag äntligen får skaffa mitt efterlängtade körkort. Har suttit hela kvällen/natten med detta pluggande, det suger balle att göra detta men men det är värt allt slit i slut ändan. Petra har suttit med mej fram till kl 2. Hon blev trött och åkte hem och sov :) Jag ska lägga mej och glo på en film och läsa lite till ur boken så allt verkligen fastnar!
Å sen ska man upp kl 9 göra sej ordning och åka till körskolan för att ha körlektion efter det är det teoiprovet som gäller så tänk på mej kl 11.30 för då skriver jag och förhoppningsvis så klarar jag det :)
Bara ett släng inlägg nu måste jag kila!




over and out Issa

onsdag 30 maj 2012

Nattbloggar

Godkväll godingar!

Är väldigt väldigt mycket för mej så kommer inte uppdatera så värst jätte mycket.
Det är 2 dagar kvar tills jag fyller 18 2 dagar kvar tills jag skriver bilkörkorts teoriprovet är så bajs närvös har spytt två gånger nu ikväll pga denna jävla skiten har legat å grinat på golvet ute i köket det är bara för mycket nu men jag vet att det kommer bli bra och ordna sej till slut.

 Har varit med Julia en sväng idag var med henne och Daniel en sväng till Brl och kolla på bas paket åt mej till min bil men jag får se va det blir för något, sedan åkte vi till Willys för att handla tårt saker haha jag och Julia stog typ i 5 minuter och diskutera vilken grädda vi skulle ha haha xD var rätt kul faktiskt, sedan så åkte vi till Haga hallen och kolla men vi fann inget roligt där :) så handlar rästen på fredag så som färska jordgubbar till tårtan och så. Sedan åkte jag en sväng med Daniel sedan gick jag av i stan för att vänta på mamma och nu ikväll har jag pluggat lite teori och jag hoppas på att jag klarar denna skiten så jag blir av med all stress och skit! Önska mej lycka till :*




over and out Issa

måndag 28 maj 2012

Bil ägare

Ja då har man blivit bilägare då :D Fan va härligt asså fyfan jag kan inte fatta att det är sant det är hela overkligt, har väntat på denna stunden så himla länge och min dröm slog in nu är det bara en massa massa fix på bilen som ska fixas och det är ju bara roligt att få göra iordning sin första egna bil.
I morgon om vädret är fint så ska jag skura hela bilen in och ut vändigt den är väldigt lortig sedan måste jag åka till Jula och köpa ny sterio och mycket annat sååååå kul :)
Nu är det bara att vänta på körkortet och sedan får ni akta er för då kommer röda faran :D Bild på min fina pärla med ^^







over and out Issa

Måndag

Hej

Idag är det måndag och en ny vecka en ny start och nya tag. Precis vaknat till liv och ska göra mej ordning för att åka till körskolan och ha körlektion ska bli roligt faktiskt får se om jag får med mej Pontus dit å.
Vet inte vad ska göra efter det heller, för idag är det inte så fint väder så man kan sola eller bada. Blir nog bara en runda på stan eller något. 
Och måste bara påpeka att det är bara 4 dagar kvar tills jag fyller 18 :D whoop whoop, kul som bara den då blir det party.  Nej nu måste jag skynda mej och göra mej iordning för annars missar jag körskole tiden och de tvill jag inte göra!









over and out Issa

söndag 27 maj 2012

Söndag

Godkväll bloggen!

Kom hem vid halv 5 i morse och låg och prata med Niklas i telefon ett tag innan jag somnade ifrån honom.
Hade ställt kl på 9 men somna om och vaknade kl 11. Var bara att pallra sej upp det för att Larsa hade bestämt att vi skulle åka mot Deje och titta på en bil till mig. Var ca 4 mil från oss och till dit han bodde så det var inte så jätte farligt, fick även övningsköra dit det var super kul som alltid för att jag älskar och köra bil. Bilen var en Audi a4 1,8t helt okej han begär 15:000kr för bilen men vi kommer edast lägga 12:000kr pga att det är ganska mycket små fel på den. Tex ac;n funkar inte, finns inga vevar till sidorutorna bak, gaspidalen är jätte sliten så måste köpa nytt överdrag till den, handtaget på förar sidan är jätte kasst och måste bytas. Så när jag väl är färdig men allt det kommer jag komma upp i mera än 15:000kr och det har jag inte ekonomi till. Men super fin bil och allt och jag hoppas på att han tar mitt bud! Två bilder på bilen här så ni får se hur den ser ut!








Har även hänt massa annat roligt idag med typ båt åkning med mamma pontus larsa och kennet, träffat hannes och lill ida åkte hem till min goa julia osv osv. Skulle bli en hel dagbok om jag berättade om hela min dag men kände att jag vill skriva om bilen, hoppas hoppas hoppas han tar mitt bud i morgon önska mej lycka till :) nu ska jag lägga mej och se på filmen Trassel sov så gott :) puss puss






over and out Issa

lördag 26 maj 2012

Lördag

God förmiddag folket.
Har varit ganska mycket den senaste tiden jag har varit tvungen att ta hand om mej själv osv osv.
Har varit vaken sedan kl 6 ungefär men är inte så värst trött, vet inte vad det blir nu på dagen men ikväll är det street meet på Hammrö ska bli riktigt kul å glida lite :) 
Finns inte så mycket mer att skriva om idag så det kommer ett nytt inlägg när jag har nått vettigt att skriva om ;))) bara 6 dagar kvar







over and out Issa

onsdag 16 maj 2012

Onsdag

Hej
Har inte kunnat blogga på ett tag har varit lite mycket och så har jag även varit inne på akuten pga att jag har fått panikångest ont i hjärta och bröstkorg. Men men jag gräver inte ner mig för det kan jag lova er.

Idag har jag varit med Julia och Josefin haft mycket skoj som vanligt var i Skåre hos Julia idag Niklas kom även förbi en sväng och sa hej innan han skulle åka till jobbet! Åkte hem runt kl 7 satt hemma med Josefin en stund ladda ner lite musik och åt mat sedan kom Weber så vi här hemma fick kolla på hans bmw, fick även test köra den och den var riktigt go att köra faktiskt ;) Men som sagt det är en rak 6a i så den drar som f*n och därför är dom här hemma så fucking jävla negativa hela j*vla tiden blir så j*vla arg för inte en enda bil jag har viljat ha duger så skiter i denna jävla skiten nu. Punk slut orka diskutera mera liksom blääää.
Nej nu ska jag duscha och göra mej klar och dra på en film oc sura ifred.
Bajs



over and out Issa

lördag 5 maj 2012

Lördag

Hej vänner.
Precis gjort mig iordning för att dra ut å åka lite bil :) Vet inte riktigt än vem det blir med men det blir iaf med någon har lite olika alternativ faktiskt.

Ang bilen jag kolla på... Får veta mån eller tis nästa vecka om v får ta den eller inte har iaf lagt ett bud på den så jag hoppas på ett ja annars är det bara att leta vidare.
Men nu ska jag dra mej bloggar mera i morgon.



over and out Issa

tisdag 1 maj 2012

1 maj

Hej
Har inte kunnat blogga på ett tag pga att jag har varit borta och inte haft någon dator med mej.
Har behöft lite lugn och ro men kan inte påpeka att det var så lugnt borta så blir att stänga in sej hemma ist!
Men men bort från det dåliga nu! Nu i eftermiddag så åker jag larsa och adam till kristinehamn och ska kolla på en bil och jag hoppas allt är som det ska med den för jag vill verkligen ha den ^^






Så ser fin bilen ut en Merca tycker den är riktigt snygg faktiskt och är grymt sugen på denna bilen så jag hoppas verkligen att ja kan ta med denna pärlan hem ^^ Mer införmation kommer komma upp om jag fick med den hem eller inte senare idag! Men ska ta och göra mej iordning och åka iväg! Blir att övningsköra till Kristinehamn. (y)





over and out Issa

tisdag 24 april 2012

Skit

Hej
Fick dissen av killen som jag verkligen tyckte om idag han som alltid gjort mej så glad!
Han knäckte mej så jävla hårt. Det kändes som om han knäckte av mig båda mina ben kan inte längre stå.
Men det kanske det livet går ut på att bli sårad och lära sig ta nya tag. Ja ni jag vet inte jag.


this is the boy ... mr hemlig






over and out Issa

söndag 22 april 2012

Natt bloggar

Hellu.
Blir lite bloggande nu så här på kvälls kvisten, har inte gjort alls mycket idag.
Åkte till mr hemlig vid halv 6 men han var lite dryg så jag drog hem till Patricia så länge satt och var social där. Sedan körde hennes sambo mej till mr hemlig. När jag kom dit hade han 3 kompisar och sin bror hemma så jag var lite blyg men det gick faktiskt bra dom var trevliga som tur var. Kollade på en film och en efter en drog därifrån så det var bara jag han och hans bror kvar tillslut.
Var tvungen att åka hem halv 11 så han körde mej hem satt här utanför och snackade 1 timme ungefär.
Världens gulligaste kille helt seriöst är helt såld på honom ^^ hihi gillar man någon så gör man.
Har bara suttit här vid datorn sedan jag kom in men ska ta och slänga av mej kläderna och krypa ner och se en film.
Hoppas ni har haft en bra dag! Pussss <3




over and out Issa

måndag 16 april 2012

Fölk!

Blir lite smått irriterad på folk som lägger upp en massa skit på facebook om andra fast dom inte nämner namn på dom men man fattar direkt att det är EN dom snackar om. Eftersom 2 personer har gjort så mot mej och en bra tjejkompis till mej så kommer jag göra samma sak tillbaka! Hämnden är ljuv fast kommer bli 10 gånger värre!
Visst vi bor i Karlstad och det är svårt att hålla saker hemligt för det finns ingen i denna håla att lita på!
Jag tycker att det är ganska kul när folk snackar skit om en pga att jag fattar inte hur dom orkar lägga ner så otroligt mycket tid på en. Jag tror inte att dom hatar en egentligen jag vet att dom bara är avensjuka, för dom har inte det jag har ;) Och sedan skiter jag i om alla lyssnar på ryckten det betyder bara att dom är lika dåliga människor själva!








over and out Issa

söndag 15 april 2012

Söndag

Hallu
Söndag idag och det blev ingen sovmorgon för mej inte gick upp vid halv 10, åt frukost greja lite tog med wiskhy ut en sväng. Sedan så gick jag upp till salongen och tog hål i örat på Cecilia Hollsten och hon hade söta lilla Nellie med sej, gud vad tiden går hon har blivit så stor nu och knallar runt alldeles själv.
Sedab så sålde jag en massa produkter så tjänade en del idag. Vid 2 tiden så kom Angelica och hälsade på vi åt lunch och sedan så fixade jag hennes hår på salongen. Vid kl 4 så skrev Mr Hemlig att han var på väg mot Bergvik så vi skulle ses ^^ Så jag och Angelica knallade bort till Max och träffade godingen! Han är bara för söt den killen asså. Fick bara träffa han i 10 min typ sedan så skulle han åka igen :/ å så blir han borta till tisdag kväll han ska nämligen på kurs i Göteborg. Men glad att jag iaf fick se honom innan han åkte.
Sedan så gick vi tillbaka till salongen städa i ordning och drog hem å lata oss sedan skulle hon åka hem :( så jag blev själv men strax så ska jag och mamma se ännu ett avsnitt av Alcatrz! Skit bra serie kolla den ;)




over and out Issa

lördag 14 april 2012

Date

Hejjj!!!

Igår var jag på ''date'' hemma hos mr hemlig. Vi kollade på ett skit äcklig skräck film och satt och snackade riktigt söt å go kille asså! Och han bodde även i ett jätte fin lägenhet. Han var så charmig och man bara älskade honom direkt! Så jag hoppas verkligen man får träffa denna goding igen.
Efter vi hade kollat film och snackat och så, så åkte vi ner till shell nobel och träffade Malin :)) Det var jätte trevligt och så åkte jag och han runt lite själva sedan. Vid halv 12 så hämtade vi upp Malin så åkte hon med oss sedan var jag hemma vid kl 1 så det blev ingen sen kväll för mej inte! Men nu alla underbar läsare så ska jag ta och göra mej klar för kvällens planer! Hörs puss <3






over and out Issa

tisdag 10 april 2012

Elmia

Som sagt så var vi ett gäng ner till Elmia i lördags, nu har jag lagt in bilderna på datorn så tänkte ladda upp dom nu :) Det var jag , julia , pontus , adam och felix som åkte ner det var verkligen skit kul och värt att åka det blir lätt ner till Elmia nästa år också.
Träffade även saknade människor där ner som Niklas från Skara och Rasmus från Torsby. Även på vägen ner i bilen träffade vi mycket trevligt folk alla var verkligen jätte snäll och det var skit trevligt!
Om ni inte har varit där förut så tycker jag verkligen ni ska tar er tid och åka ner nästa år vid påsk!


























over and out Issa

fredag 6 april 2012

Fredag

Fredag kväll och jag sitter inne faktiskt för en gångs skull ;) Vilar och taggar upp mej för morgondagens resa till Jönköping, jag ska nämligen till Elmia en bil mässa i Jönköping det ska bli riktigt roligt faktiskt. Det är jag Pontus Julia Felix och Adam som åker och mammsen är så snäll och lånar ut bilen till oss över dagen så vi kommer väl hem på natten någon gång.
Så idag har jag bara tagit det lugnt gick upp till Bergvik en sväng mötte Malin så hjälpte hon mej å panta sedan så lockade jag hennes hår det blev skit nice faktiskt riktigt stolt över att det blev så bra. Jag brukar inte vara så bra på det men idag var det verkligen min dag!
Har inte hänt så mycket annat blir snart att krypa ner under täcket soch sova mys pys alldeles ensam ^^
Ha en trevlig fredag kväll alla party prissar där ute :*



over and out Issa

torsdag 29 mars 2012

Torsdag

Hej gott folk.
Varit på kör skolan idag igen, jag skulle ut och bromsa på landsväg. Angelica Hednar gumman var med som mitt moraliska stöd men det hjälp inte så jätte mycket. Jag kom dit och vi kom till rak sträckan jag skulle bromsa på och jag gasade på och kom upp i 70km/h jag vågade inte tvärnita pga att jag krockat på en sådan väg tidigare. Min körskole lärare Robin och jag bytte plats och han gjorde en tvärnit, jag var ganska rädd då men det gick bra. Sedan bytte vi plats igen och jag kom upp i 70km/h och han slog i dörren när jag skulle tvärnita och jag gjorde det! Jag blev chokad och väldigt rädd så jag började skaka som fan och sedan började jag gråta jätte mycket. Men han tyckte att jag var super duktig och MODIG som vågade att göra det så nu är jag redo och klar för att göra halkbanan så den är inbokad till den 4/4 nästa onsdag.
Sedan när vi kom tillbaka så köpte jag 4 test till så att jag skulle klara a och b fasen hemma på datorn.
När jag och Angelica var klara på körskolan så gick vi in till stan så vi skulle få i oss lite mat kände att jag verkligen behövde det pga att jag var så skakis och yr. Sedan så ringde Ylva och erbjöd mej hjälp medf teorin så vi drog oss mot Bergvik mötte upp Ylva och gick hem. Gjorde A fasen och klarde den blev då så taggad så jag gjorde B också första gången så klarade jag det inte men andra gången så klarade jag det :)
Riktigt gött faktiskt känner att jag har körkortet på g nu :) Härligt Härligt... Nu ska jag ta mej en dusch och sedan sova puss godingar :*




over and out Issa

tisdag 27 mars 2012

Körtkorts frågor -.-

Dennaa teorin alltså den går mej verkligen på närvärna. gjorde provet 2 gånger själv först och och då fick jag bara 42 jävla fucking rätt. Då känner man sej jävligt dålig :/ Sedan fick jag hjälp av John över telefon och han hjälpte mej så gott han kunde men ändå fick jag bara 45 jävla rätt. Trodde jag skulle klara teorin bus enkelt men det var fan så mycket svårare än vad jag trodde. Tror att öppkörningen är lättare än teoriprovet blir så besviken på mej själv eftersom jag klarade moppe provet utan att ens plugga :( buhu blir så ledsen seriöst!
Måste se till att klara 9 jävla prov innan den 1 juni och hur fan ska jag hinna med det hade dom tänkt, sjuka jävlar seriöst blir så aaaaaaaah galen på det här. Kommer säkert lägga ner skiten pga detta jävla teori provet.
Men men jag får se till att få riktigt bra med hjälp så jag klarar der här nu! För jag måste ha körkoret.
Ska dit på Torsdag igen så jag får komma ännu fler tester det kommer gå åt en massa jävla pengar det här känner jag men om jag ska ha detta jävla körkortet så får det fan mej kosta pengar å!






over and out Issa

måndag 26 mars 2012

Natt blogg

Hej, nyss gått över tolv slaget så det är tisdag nu men hela måndagen har varit bra iaf :)

Vaknade vid halv 12 och var jätte sleten så jag kröp ner och la mej och sov igen, sedan fick jag en väldigt fart upp vid kl 2 för jag skulle vara på körskolan kl 4 på teori kurs så det var bara att skynda sej. Å jag stressade som bara f*n men ändå han jag inte med buss f*n som bara stängde dörrarna framför näsan på mej så mamma fick komma till Ikea och hämta mej och köra till Tingwalla trafikskola. Satt där från kl 16 - 18 det var riktigt dryg om jag ska vara ärlig men jag känner att det e lika bra och få detta gjort så snabbt som möjligt så köpte även med 4 prov hem som jag ska göra a b c och f faser och sedan repetion som man måste göra innan man får göra det ''riktiga'' provet på trafikvärket innan öppkörningen, jag tror det kommer gå bra iaf eftersom jag gjort moppe körkortet :)
Nej nu ska ja krypa ner och se reprisen på familjen annorlunda innan man ska sova. Natti puss puss!





over and out Issa

lördag 24 mars 2012

Lördag

Hej
Dagen har varit helt underbar! I morse så tog jag och Larsa bilen upp till Arvika, jag övningskörde dit idag och det gick skit bra! Är mkt nöjd med körningen. Vårat mål va 1 mil utanför Arvika och där väntade min saknade och älskade ponny bus Burnit :') Var och hälsade på honom idag och jag fick även rida, det var så härligt och jag har saknat honom så. Han fick morötter och äpple av mej och många kramar och många pussar. Han har det så bra där han är och han kan verkligen inte få det bättre. Han står i en jätte stor skogshaga massa grönt och massa träd och buskar. Dom är även en beck i hagen där det kommer färskt vatten hela tiden så dom dricker ur den, så gulligt. När ja kom in i hagen så var det som att han ville visa mej runt och han visa verkligen att han har det bra! Skönt att se tycker jag.
När vi red så gick det också jätte bra han trampa på överallt inga ryck fick han och han gick även super fint i form, gos ponnyn det Kommer upp lite bilder här på honom också!
Som ni ser på bilderna så har han det verkligen super bra! <3

















over and out Issa

fredag 23 mars 2012

Äntligen helg

Fredag idag.
På schemat står det att jag ska ut med Oppe Julia och Robin vi ska åka bort till Kil och härje lite tänkte vi det ska bli roligt. Men Robin är lite dålig och jag hoppas verkligen att han får komma ut annars vet vi inte vad vi ska göra ikväll :/ Det blir väll och va hos Oppe som vanligt :)
Annars så tror jag att det kommer bli en super fredag! Ska ta och göra mej ordning äta lite och så innan det blir att möta Julia inne i stan. Men jag nås på mobilen pussarh :*






over and out Issa

torsdag 22 mars 2012

Närmare!

Hej godingar :)
Ännu en dag närmare det efterlängtade körkortet, idag var jag på körskolan igen och hade körlektion. Det gick väldigt bra måste jag säga jag backade runt hörn och körde i rondeller :) Josefin var även med tror hon börjar bli lite sugen på att ta lektioner nu. Det är fan det roligaste jag har gjort i hela mitt liv.
Nu ska ja bara köra 2 gånger till sedan ska vi ut på någon landsväg och där det är grusigt och öva tvärnitar innan ja ska få köra halkbanan jag är jätte närvös för det :o Tänk om man voltar och skadar sej illa fy :/
Nej så kan man inte tänka händer det nått så gör det de helt enkelt, men jag tror det kommer gå super bra och jag är rå taggad till att fixa detta efterlängtade körkortet nu. Nej nu ska jag sova och ladda för morgon dagen puss på er mina sötisar :* <3






over and out Issa

tisdag 20 mars 2012

En vecka sedan

Hej godingar!
Förlåt för dålig uppdatering har varken haft tid orken eller lusten till att gå in på datorn och blogga.
Har inte hänt så mycket nytt faktiskt, jag har gjort ljusa slingor och även gjort akryl naglar med rosa manikyr är super nöjd med min nya lock.






Ja ni har inte så jätte mycket att skriva just idag men jag skriver lite mera i morgon när jag gjort lite mera under dagen. *Puss mina goa läsare :*




over and out Issa

tisdag 13 mars 2012

Omogna killar!

Ärligt talat så förstår jag mej inte på killar längre :s Asså seriöst dom beter sej som svin å sen om man säger ifrån så ljuger man man är otrevlig man är almänt knepig då enligt killen asså seriöst.
Dom tänker också med kuken! Det enda dom är ute efter är ett ligg eller att man ska hålla på med dom så dom har nått att skryrta om, fick till å med höra häromdagen av killen ja höll på med för ett tag sedan hade sagt att ååh jag håller på med Issa typ rå stolt. Men herrägud säger jag bara killar asså skärp till er förfan.
Till och med killar som är under 95 är mognare än dom som är 93or och öppåt..
Jag kan säga att jag är jävligt stolt och framför allt jävligt glad för att jag är singel orka ha någon jävla gap halsen som är på en hela tiden och ska bestämma! Säger bara en sak fuck you boys  :D





over and out Issa

söndag 11 mars 2012

Söndag

Sjuk kväll igår, förfest hos Joel med Julia det var mycket trevligt sedan blev det nöjes på Cue Club och Byz var där fyfan vilken snygg kille asså han i sängen ää ja tack. Men var där och dansade och hjälpte till i Vip:n som vanligt med Joel. Det var super kul och jävlar va drag det var där inne seriöst :o Haha det är kul att få uppleva att vara 14 igen, fick mej även ett strul haha lite roligt faktiskt. 
Men ja ska nu lägga upp Byz nya låt som NI måste lyssna på den är verkligen sjukt bra kom igen nu lyssna!

http://www.youtube.com/watch?v=veZifAxJvTk
Lyssna och njut



over and out Issa

fredag 9 mars 2012

Fredag kväll

Hejsan,
Känns inte som fredag idag trodde verkligen att det var lördag haha alla kan ju faktiskt ha fel ibland.
Är väldigt förkyld just nu så det är mest lugnt för mej ikväll. Har ätit lite god mat med mamma och larsa annars har det inte hänt någet speciellt.

Dagen har jag tillbringat från kl 4 inne i staden med goaste Lolla Eriksson. Hon mötte mej på Subway när jag var där och åt mat med Matte Oppe och Toni. Sedan så gick vi till Kappahl och kollade på barn kläder Lolla fick även paket av mej 1 par bebis byxor och strumpor och på hm fick hon 2 boddy hoppas hon blev nöjd det var iaf jätte gulligt och väldigt billigt :O Att barn kläder är så billigt egentligen hehe.

Nu blir det inte så mkt ska vänta på att Robin kommer förbi en sväng så jag slipper ha så tråkigt hehe men hoppas ni får en riktig party kväll mina underbara vänner puss på er :*



over and out Issa

onsdag 7 mars 2012

Onsdag

Godmorgon godingar!

Idag är jag ledig från jobbet så himla härligt men det blir ju lite tomt och vad ska man hitta  på ikväll ist för att gå till jobbet? :s Skulle ha åkt och träna med Catrin men är väldigt svullen i halsen och har jätte ont så ska ta mej en tripp till Vårdcentralen Gripen mycket roligt å få en pinne nerkörd i halsen liksom bläää.
Efter det kommer det bli en shopping tur på stan om jag inte får träna och den kommer jag dela med Patricia trevligt faktiskt och kul och umgås med någon annan tjej någon gång, har ju svårt för att gilla att umgås med andra tjejer men hon är verkligen super härlig!
Finns nog inte så mycket mer att skriva faktiskt men jag nås iaf på mobilen idag om ni vill höra av er ^^



over and out Issa

söndag 4 mars 2012

Söndag

Hej,
Idag är det Söndag och det har inte varit någon vilodag för min del. Gick upp kl 9 gjorde mej ordning så kom Rebecca och hämtade mej hemma och körde ner mej till jobbet. När jag kom upp så var jag själv men det kom folk eftersom så först åt vi frukost och satt och prata osv, riktigt trevligt faktsikt att få lära känna lite andra människor. Började sitta och ringa vid ca kvart över 11 det tog inte så lång tid innan jag sålde min första order för dagen och tiden rullade på riktigt bra faktiskt. Vid 1 hade vi lung i 45 minuter, gick ner till Subway med en kille från jobbet och så kom Oppe också så åt vi lite och satt och prata där sedan var det bara att gå upp och börja jobba igen. Sålde även en till order då. Och sedan fick man ju höra ett och annat från personerna man pratar med fattar inte hur en del kan vara så äckligt otrevliga men men :) Man vänjer sej. Sedan hade vi fika rast på 15 min och sedan jobb igen och även då fick jag en order såld. Så sammanlagt sålde jag 3 st idag det är faktiskt riktigt bra och jag är verkligen stolt över mig själv :)

Larsa var så snäll och kom och hämta mej vid halv 6 när jag hade slutat så åkte vi hem och åt mat efter det blev det en promenad med Hampus och hans kompis riktigt trevligt faktiskt, nej snart ska jag ta mej en dusch och lägga mej och sova är riktigt trött faktiskt. I morgon blir det att gå upp tidigt igen för att träna och jobba!
Puss på er !





over and out Issa

måndag 27 februari 2012

Jobb!

Hej!
Idag är det Måndag och det är en ny start på veckan och jag tror denna veckan kommer bli super bra för att jag har nämligen fått ett jobb :D Whiiii, jag ska jobba som telefonförsäljare på ett företag som heter JRM ab och jag säljer tele 2 mobiltbredband hemtelefoni och 4g nät bla. Jag är mycket nöjd med mej själv som har beslutat att börja med detta jobb.
Satt på en liten utbildning från kl halv 5 till ca kl 6 och lyssnade på en av dom som ägdew företaget det var mycket att ta in på samma gång men jag tror jag lär mej det väldigt snabbt.
Det var super bra folk där också tror jag kommer att få många nya vänner där och det är ett + i kanten tycker jag eftersom jag gillar att träffa och prata med nya människor.
Har inte så mycket mer att skriva ikväll men berättar mera i morgon efter jobb dagen. Ha en trevlig kväll!





over and out Issa

söndag 26 februari 2012

Söndag

Hej,
Söndag och även start på sportlovet. Har inte hänt så speciellt mycket idag tog mej en tur till Bergvik och shoppade lite med Ylva, det var faktiskt kul och få komma ut lite och titta sej omkring.
Fick med mej hem.

* ny vit spets bh från hm
* vit långärmad tröja från Veromoda
* Pilotglasögon från Gina
* brun ögonskugga från hm
* rosa läppglas från hm


Mycket nöjd med dagens köp och träffade verkligen underbart folk idag, ha ett fortsatt trevlig kväll puss.




over and out Issa

måndag 20 februari 2012

Måndag

Dagen började skit och hela dagen var rent av skit! Åt helvete. Har iaf packat klar allt inför morgondagen så blir inte så mycket bloggande på ett tag. Pga att jag ska resa iväg ett tag men vet inte hur länge det blir ännu, mer information kommer när jag vet lite mer.
Mår dåligt över det dära med Burnit uch jag skulle aldrig ha sålt honom jag vill bara åka och kidnappa honom tillbaka det känns förjävligt. Men som alla säger såren läker med åren och det har det fan inte gjort kan jag tala om. Nej uch fy å blä på livet jag hoppas verkligen att jorden går under 21 december nu i år så man slipper all jävla skit och alla falska människor i denna stad!



over and out Issa

söndag 19 februari 2012

Söndag

Söndag för mej är en riktigt vilo dag. Hela dagen har jag legat i sängen och sett på olika filmer. Men nu på kvällen blev jag lite rastlös och gick upp, tog mej ett varmt bad och bara låg där och lyssnade på Nrj riktigt bra musik faktiskt! Tycker ni alla ska lyssna på den kanalen någon gång om ni har möjlighet.
Blir ännu en film och sängläge finns inte så mycket att göra nu på en Söndag kväll.
Mer uppdatering kommer i morgon.  Pussar



over and out Issa

torsdag 16 februari 2012

Torsdag

Idag har jag tillbringat dagen med Mickan mötte upp henne i Mitt i City runt kl 2 så gick vi runt och tittade lite i stan, köpte även present till Hanna som har fyllt år. Sedan vid 10 i 3 så gick vi till körskolan för att jag skulle ha körlektion. Det gick faktiskt bra att köra idag, men höll på att bli på körd bara för en idiot börja gasa när jag höll på att svänga ut men men finns folk till allt asså -.-
Sedan så gick vi och åt mat och så blev det glass till efterrätt mumma det.. Drev runt ett tag i stan sedan så åkte Mickan till Bergvik jag var kvar i stan med lite folk sedan kom Mickan tillbaka och vi gick och köpte energidryck och godis och gick upp till Oppe och bara satt och prata trevligt var det <3
Dagen har varit super bra! Puss på er :*









Lite bilder på mej och Mickan ---- Foto: Hampus Berglund





over and out Issa

onsdag 15 februari 2012

Risk 1an

Idag var jag och Oppe på Tingvalla Trafik skola och var på Risk 1an. Man skulle sitta där i 3,5 timme och lyssna på vad alkohol och droger påvärkas i trafiken och vilka sorters droger det finns osv osv.
Fick även kolla på 2 st filmer om olyckor det var verkligen hemskt att se.
Jag tycker verkligen att det är bra att dom har börja ha det hära på körskolan för man förstår inte hur mycket alkoholen och drogerna påverkar en person.
Till er som ska gå på det hära har jag faktiskt några tips!

* Lyssna riktigt noga på vad ''läraren'' har att berätta.
* Var med och delta i samtalet och svara på frågorna som han ställer.
* Anteckna gärna.








over and out Issa

måndag 13 februari 2012

Borta

Idag var jag och lämnade Burnit :/ Det var så hemskt och mycket tårar men jag vet att han kommer få det så bra hos den nya tjejen utanför Arvika. Vi kom dit kl 2 och släppte in honom i hans nya box och han fick massa mat och pussar och kramar av mej och Larsa, det var skit jobbigt att åka därifrån men jag ska redan åka upp på Torsdag och hälsa på mitt hjärtegull. Mammas pojk <3 Kommer aldrig sluta älska dej Burnit och jag vet att du kommer få bli gammal där och inte behöva flytta mera och det känns så skönt.









over and out Issa

torsdag 9 februari 2012

Rally Sweden 2012

Hej.
Idag har jag varit på Rally Sweden med Marcus Daniel och Korsbo, Korsbo bjöd med mej så jag fick komma in gratis tack så jätte mycket för det :) Kan säga att jag är super glad och tacksam över att jag gick och fick gå med för det var super kul och jag älskar ljudet av bilarna.
Kommer lite bilder här titta och njut det gjorde jag..




















Lite bilder från dagen :)





over and out Issa

onsdag 1 februari 2012

Skadad rygg = Ingen träning

Hej
Kl är 00.35 har redan slagit över till torsdag. Studie dag har vi på plusgymnasiet.
Jag hade tänkt att köra ett hårt pass på SATS idag (torsdag) men det blir det inget med pga min skadade rygg. Blir att iaf gå lite på löpbandet men inget mer än så. Hade hopplektion i tisdags på krk och jag red en liten ridskole ponny som drog och drog och jag kunde inte hålla i henne. Mot hindret och hon drog upp huvudet soppas mkt så jag nästan blev nockad, rygg och nacke knäcktes och har även svårt att gå pga ryggsmärtor. Men men som sagt det går väll la över innan man gifter sej :)
Sov så gott.


over and out Issa

måndag 30 januari 2012

Du och jag under täcket bby?

Det har gått flera veckor, bby Sen vi låg där hos dej och du frågade mej,
Ska vi göra något äckligt, bby Jag blev tagen på sängen, bby
Jag låg där naken och ängslig, bbu Men det kändes okej när du visade mig
Hur man gör något äckligt, bby







over and out Issa