måndag 26 december 2011

Måndag

Vaknade upp med en goding breve mej! Hmm nyfikna på vem det kan vara? ;)
Skulle egentligen åk in till stan tidigt för att gå på mellandags rean men eftersom min goding varit på krogen och var trött bakfull å inte kunde ta sej hem så blev det säng läge fram till kl 12 sedan gick vi upp och åt frukost tog en varsin duch osv. Sedan så fick han för sej att han ville ha blonda slingor så vi gick upp till salongen med mamma och Larsa och gjorde det och mamma klippte och färgade Larsa. Kan säga att jag är super nöjd med slingorna jag gjorde på honom riktigt duktig gjort av lilla mej faktiskt (y)
Sedan så körde vi honom hem till hans mamma för att han skulle få hämta sin bil och åka hem en sväng.
När vi åkte hem så ringde jag Ylva så vi bestämde oss för att ta en tur på bergvik det var super trevligt att få va med henne har saknat henne så.
Hade ju present kort så det blev allt lite shopping för mej det var länge sedan man gick en tur på bergvik så är mycket nöjd.

Fick med mej hem!
* 3 par spets troser
* 3 par hotpants
* Ett par blå jeans
* en svart/vit rutig halv lång shorta
* Hölurar till mobilen
* Örhängen



Sedan så kom godingen och hämtade mej och Ylva på bergvik så åkte i hem och åt mat hela familjen + goding och Ylva då och pratade och så det var trevligt. Sedan så fick han för sej att han ville åka och köpa en bil så vi åkte och hämtade 2 st som han skulle ha med sej så bar det av till Grums där köpte han bilen bytte även däck osv så vi var där i ca 2 timmar det var super kul. Sedan åkte vi hem och grabbsen skulle bara släppa av mej här hemma men dom följde med in och vi satt och prata vi 4 + mamma och Larsa. Varit en super dag och jag hoppas det blir flera sånna!





over and out Issa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar