lördag 31 december 2011

Lördag

Sista dagen på 2011. Jag hoppas på ett bättre 2012. Detta året har varit både bra och dåligt det har varit väldigt mkt motgångar så jag hoppas på att 2012 får medgångar. Jag har varit glad och ledsen men mest ledsen tror jag. Killar och vänner som sviker en och hugger än i ryggen osv. Man försöker alltid göra sitt bästa men det räcker inte alltid till.
Det enda som jag har som nyårs löfte är att 2012 ska bli bättre än vad 2011 har varit. Jag ska få nya vänner en pojkvän sälja Burnit och flytta hemifrån. Jag har mycket krav men jag ska lyckas. Vad är erat nyårs löfte? Har ni något som ni ska tönka på 2012?
Jag fyller även 18år och då ska jag ta körtkort det är också en viktig sak för mej. Att klara provet och uppkörningen på första! Jag hoppas att ni får ett riktigt gott nytt år! Älskar er underbara läsare puss





over and out Issa

fredag 30 december 2011

Fredag

Jag trodde helt seriöst att vi hade något men jag hade visst fel! Det enda du gör är att skrika och gnälla på mej. Du fattar inte att jag tycker om dej, men enligt dej så kan jag ju inte göra det. Du får ha dina åsikter och tankar och jag acepterar det men du acepterar inte vad jag tycker och tänker och vad jag vill å känner. För jag gör ju bara fel enligt dej. Du kunde inte ens svara om tid vi hade var bra eller dålig, jag tycker att det borde man ju iaf veta eller har jag fel? Du sitter hemma hos mej och är trevlig, pratar med mina föräldrar och du säger framför dom att du inte skulle vara här om du inte var intresserad! Men var det en lögn? Det du skrek i natt det var inget jag ville höra. Jag kan inte hindra tårarna längre. Tack din jävla idiot.



over and out Issa

onsdag 28 december 2011

Ingen rubrik

Jag känner att jag börjar sjunka mot botten igen. Kärleken är bara skit när man väl hittar någon man tror är äkta så blir allt bara skit. Jag undrar om du tog ordet lek och jag kär? Jag vet inte hur jag ska hantera det hära längre. Jag vet inte vad jag ska säga för att det ska bli rätt och just nu så blir allting fel. Jag vill ju bara ha dej men jag tror inte jag får det. Jag orkar inte kämpa längre om du vill ha mej så får du komma till mej. Om du väljer bort mej så kommer jag välja bort dej före. Jag tänker inte låta dej såra mej! Det är du som ska bli sårad isf. Som du sa gråt i regnet där ingen kan se dina tårar och det är det jag gör! Jag tänker aldrig låta dej knäcka mej!








over and out Issa

Onsdag

Hej
Vaknade vid halv 1 var riktigt trött asså. Gick upp och åt frukost och gjorde mej ordning släpte ut Wiskhy å så. Just nu sitter jag och väntar på han. Men han är hemma och betalar räkningar så blir väl själv ett tag till och det är riktigt tråkigt att vara själv -.-
Vet inte riktigt vad det blir ska iaf åka till Burnit sedan för har ingen som tar hand om honom idag.
Sen ikväll så kommer mamma hem ifrån Göteborg så blir inget speciellt idag men skriver mera senare när det har hönt lite mera!



over and out Issa

tisdag 27 december 2011

Året Kortfattat 2011

Januari - Jag började skolan igen efter 6 veckors paus började Hammarö Iv. Hade även ponnyn Burnit som just då var skadad och stog endast promenader. Jag var även tillsammans med Jimmy Danell.

Februari - Blev tillsammans med Dennis ifrån Arvika hade Burnit kvar och han stog ute på Nytorp mot trossnäs gård i ett privat trav stall. Han var halt till och från men jag kunde sitta på och skritta honom korta stunder.

Mars - Var fortfarande tillsammans med Dennis från Arvika. Burnit blev frisk och vi började sätta igång honom lite lätt. Gick fortfarande iv på Hammarö gymnasiet 1 dag i veckan och pluggade upp engelskan så jag skulle få ett g och komma in på ett gymnasie senare om jag ville hade inte alls några planer på att fortsätta skolan till hösten just då.

April - Burnit var fullt frisk och igång. Åkte även till Jarle med medryttaren Jenny Andersson i 4 dagar på hoppläger trivdes super bra där uppe och jag å Burnit fick mycket bra träning. I slutet av April så flyttades Burnit från nytorp till Karlstad ridklubb i Alster. Hände även lite för mycket i stan denna månaden och hamnade i fel umgänge!

Maj - Jag hade kvar Burnit men han var åter halt igen så det var bara korta promenader som gällde. Jag mådde verkligen dåligt över det. Jag och Dennis gjorde även slut denna månaden men det var inget som jag blev så speciellt ledsen över. Jag började även umgås mkt med Joel och annat folk mkt fester och så träffade även en kille där vid namn Jonas S som jag blev kär i vi höll på och så. Gick även iv fortfarande och jag fick göra nationella prov i engelska och jag fick betyget godkänt så där slutade min tid på iv.

Juni - 1 juni så fyllde jag 17år åkte även till Liseberg med klassen då på min födelsedag det var super skoj. Umgicks fortfarande med fel umgämge och det var inte så bra. Men jag levde livet och tyckte allt var bra fast jag döljde att jag mådde dåligt. Slutade även at umgås med Jonas S då.

Juli - Livet forsatte och jag umgick med fel folk. Burnit var halt och vi fick äntligen een vetrinär tid så vi åkte in och spruta hans ben osv. Han stog i 2 veckor sedan var han helt återstäld. Åkte till Kroatien i slutet av juli med familjen + larsas mamma och pappa och Josefin Hedin var borta i 2 veckor och vi kom hem i början av augusti. Jag var då tillsammans med Jonas Vestling från Söderhamn hade träffat han här i Karlstad hos William Lewin. Var även ner till Liseberg med kompisar vi var 3 fulla bilar som åkte ner.

Augusti - Jag tog det stora beslutet att börja skolan så jag sökte till Brand Skydd och Säkerhet och jag kom in och började i slutet av månaden. Var även uppe i Söderhamn nästan en vecka och det var sista gången som jag träffade Jonas Vestling med för det tog slut mellan oss det var en väldigt jobbigt tid och jag började gå hos en läkare. Började sedan på Hammarö men beslutade mej snabbt för att sluta. Träffade även en kille i klassen som hette Valentin.

September - Var på läger och det blev knas bytte skola till Plusgymnasiet stylist en klass med bara tjej ah förutom 1 kille. Blev tillsammans med Valentin och jag började få ordning på livet efter 2 veckors utegångsförbud. Började umgås mkt med Catrin Opperman från Skoghall och hon är en super tjej! Kunde även rida Burnit helt nu!

Oktober - Mamma fyllde 48år. Burnit var helt igång. Började även rida ridlektion på honom och det var super roligt började med hopp och dressyr träningar hade även Ellen och Felicia som red honom ibland när jag inte kunde. Jag och Valentin gjorde slut och vi bråkade väldigt mycket det var en jobbig månad.

November - Första klubbhoppningen på 1 år det var super roligt hoppade bara 60cm pga min hopprädsla men vi kom runt felfritt och fick rosett med. Red även kvar i ridgruppen då. Gick i skolan på plusgymnasiet tycket att det började bli väldigt tråkigt. I slutet av månaden började jag även prata med en kille som heter Marcus jag blev snabbt kär men insåg ganska snabbt att jag inte hade någon chans men jag fortsatte kämpa men jag la ner det dära efter ett tag. Hade även fått ordning på mitt liv.

December - Bråk i skolan och polis inblandade pga att jag fick så mycket hotelser på mej en jobbig period var nära på att hoppa av flera gånger men jag tänkte att jag måste kämpa och kunna gå klart 1an på gymnasiet. Pratade även med Marcus men det kom in en annan kille i bilden senare vid nman ****** kan tyvärr inte nämna hans namn. Jag umgås med han fortfarande och hoppas på någonting där. Burnit är halt till och från igen men har honom tillsalu ska in med han till vetrinären och fixa till det dära på honom. Just nu är han inte halt så det blir en igång sättning i veckan.





over and out Issa

måndag 26 december 2011

Måndag

Vaknade upp med en goding breve mej! Hmm nyfikna på vem det kan vara? ;)
Skulle egentligen åk in till stan tidigt för att gå på mellandags rean men eftersom min goding varit på krogen och var trött bakfull å inte kunde ta sej hem så blev det säng läge fram till kl 12 sedan gick vi upp och åt frukost tog en varsin duch osv. Sedan så fick han för sej att han ville ha blonda slingor så vi gick upp till salongen med mamma och Larsa och gjorde det och mamma klippte och färgade Larsa. Kan säga att jag är super nöjd med slingorna jag gjorde på honom riktigt duktig gjort av lilla mej faktiskt (y)
Sedan så körde vi honom hem till hans mamma för att han skulle få hämta sin bil och åka hem en sväng.
När vi åkte hem så ringde jag Ylva så vi bestämde oss för att ta en tur på bergvik det var super trevligt att få va med henne har saknat henne så.
Hade ju present kort så det blev allt lite shopping för mej det var länge sedan man gick en tur på bergvik så är mycket nöjd.

Fick med mej hem!
* 3 par spets troser
* 3 par hotpants
* Ett par blå jeans
* en svart/vit rutig halv lång shorta
* Hölurar till mobilen
* Örhängen



Sedan så kom godingen och hämtade mej och Ylva på bergvik så åkte i hem och åt mat hela familjen + goding och Ylva då och pratade och så det var trevligt. Sedan så fick han för sej att han ville åka och köpa en bil så vi åkte och hämtade 2 st som han skulle ha med sej så bar det av till Grums där köpte han bilen bytte även däck osv så vi var där i ca 2 timmar det var super kul. Sedan åkte vi hem och grabbsen skulle bara släppa av mej här hemma men dom följde med in och vi satt och prata vi 4 + mamma och Larsa. Varit en super dag och jag hoppas det blir flera sånna!





over and out Issa

söndag 25 december 2011

Telefonsamtal

Det ringde typ halv 9 från ett okänt nummer jag trodde det var typ Valter eller någon annan vän men det var en mamma som ringde på annonsen på Burnit. Dom ville komma och provrida genast men det går ju inte eftersom han står. Men dom skulle komma ut och hälsa på honom idag en sväng så det blev allt brottom.
Ska upp nu och göra mej ordning och dra i mej lite frukost. Åh jag blev så ledsen tänk om dom vill ha min ponny :( uch fy blä. Jag hoppas att det är en go familj iaf det är det viktigaste för mej.

*Första bilden <3





over and out Issa

lördag 24 december 2011

Lördag

24 december för oss är inte bara julafton utan min låtsas pappa fyller även år haha tycker så synd om honom men han tycker nog minst lika synd om sej själv.
Valter kom hit strax efter kl 11 så gav jag han en julklapp så satt jag mamma han och larsa och snackade ett tag sedan så åkte jag med honom ut till Burnit han ska ju också få några julklappar såklart! Så var där ute en stund och grejade hela familjen karlsson + Valter var med ut å klappa på ponny bus riktigt mys var det.
Sedan så åkte jag mamma och larsa till Larsas mamma och pappa på Råtorp och firade jul, kalle anka tittande tårt och mat ätande å paket öppning såklart. Sedan så åkte vi hem och öppnade resten av julklapparna och tittade lite på tv, så nu är man ensam och ska strax se på Dreg me to hell någon slags skräck film får se om jag klarar av att titta på hela hehe ^^

lite av julklapparna! presentkort för 2.500 kr






over and out Issa

fredag 23 december 2011

Fredag

Dagen före jul afton det är sjukt. Det känns verkligen inte som om det är jul afton i morgon ingen jul stämning alls ingen snö ingenting och det var en 8+ förut ute.
Gick upp och gjorde mej ordning runt kl 2 och så åkte jag ut till Burnit, gjorde i ordning åt honom sen gick jag ut och gick med honom i 1 timme för varje minut som gick så blev han bara piggare och piggare knäpp ponny :) Efter 2 timmar i stallet så kom Valter och prata med mej en sväng sedan drog han men ringde 5 minuter efter han hade drage och så fråga han om jag ville med till bergvik för han skulle till systemet så åkte med han dit så gick jag in till mamma på salongen och så tog vi en kopp kaffe och satt och prata en stund. Sedan drog han hem och skulle städa och tvätta så var jag kvar och jobbade till kl 9 det gick super bra faktiskt fick in en hel del pengar och det behövs verkligen! Sedan drog jag och mamma hem och då hade Larsa gjort middag hemma as mysig och super gott var det. Efter måltiden så färgade jag håret rött det blev rödbrunt super snyggt faktiskt (yy) Nej nu ska ja se en film och sova! Pussarh





over and out Issa
Jag föddes inte för din skull, och tänker därefter inte leva efter dina regler. Tycker du inte om mig, så är det ditt problem, inte mitt. Snackar du skit bakom min rygg, så kan du inte förvänta dig att jag ska vara ärlig mot dig. Jag bryr mig inte om att du inte gillar mitt utseende, jag gör mig inte fin för din skull. Du kan kalla mig vad du vill, men tro mig, jag vet redan vem jag är. Jag behöver inte 1000 vänner för att kallas populär, jag har mina närmaste, och det är dom enda jag behöver.
 

onsdag 21 december 2011

Onsdag

Ingen skola idag heller! Var hemma och tog det lugnt och så, gjorde mej ordning och då kom mammas kompis Helene hit och började städa så var social med henne en stund. Strax efter kl 3 som kom Sanna och hämtade mej så åkte vi till henne och bakade en kaka till Larsa för han fyller ju år på julafton men Sanna jobbar då så hon gjorde det idag. Bakade någon kaka med choklad och cocos och grejer super go blev det mumma :) Sedan så åkte vi till stallet och grejade till Burnit snabbt. Haha Andreas (hennes kille) skickade även på oss en massa skräp som vi tydligen skulle åka och återvinna så vi gjorde det i Alster å det var ju super kul. Sedan drog vi till Ica spara på wåxnäs och handlade toa papper för det hade dom slut på hemma hos sej. Efter det så träffade jag Mr.Söt typ i 1 timme åkte iväg en sväng och satt och prata han är så söt!
Sedan körde han mej till kvarnberget där Sanna va och träffade Tim det är Sannas bror så prata lite med han och så trevligt. Ja ni jag har gjort mkt mer än så idag och jag orkar inte skriva allt men här har ni lite grann och snart är det julafton med och jag hoppas att ni vart snälla så att tomten kommer ;)




over and out Issa

tisdag 20 december 2011

Tisdag

Skolan idag super kul! NOOT
Blev en sväng förbi stan med och träffa Josefin så köpte vi en pjyamas till mej och julklapp till kusin Sanna för hon köpte till mej. Sedan fika med Joss och Emma Eriksson satt och snacka massa skit som vanligt det är alltid lika kul. Mötte sedan Emmie så tog vi bussen ut till Bergvik hon skulle möta sin foster mamma och jag skulle möta Philip och hans kompis Anders gick och hälsa på mammsen på salongen å så med. Trevlig
Sedan sprang jag med dom i affärer och sedan körde dom hem mej så jag slapp och gå i snö ovändret.
Sedan så skulle Nisse har kört ut mej till stallet med då hörde Sanna av sej så jag fick åka med henne.
Först så åkte vi till stallet och gjorde i ordning åt min älskling sedan så åkte vi och handlade på Välsviken i typ 1 timme för att Sanna skulle kolla på ALLT och vri och vända på alla varor innan hon kunde bestämma vilken hon skulle ha det var skit kul å gå runt där med henne :p sedan luktade vi på ALLA yes diskmedel och shit hahah as kul. Nu blir det natta för min del pussarh







over and out Issa

Skolan

Nu sitter jag i skolan kom 40 min för sent haha kom mitt in på naturkunskapen!
Missade nånting som jag fick kolla igen nu och ett pappar med 1000 fråger super (y) Blir att göras under jullovet. Ska ha lunch om en kvart riktigt gött faktiskt sen ska jag bara gå på genomgången så får jag sluta sedan yea!
Ska möta Josefin Hedin inne i staden sedan och köpa nån julklapp till kusin Sanna för att hon köpte till mej så måste hitta nått fint så tar Joss till hjälp. Senare så kör någon ut mej till stallet så får jag se om jag orkar med ridlektionen som är kvart över 8 ikväll. Saknar å rida ponnyn nu han har varit halt i 2 fucking veckor och vi får ingen hjälp av vetrinären :/ Och så är han ute på annons jag hoppas verkligen någon vill köpa honom för jag orkar inte med det längre med att bara få sluta upp med ridningen och bara betala för massa saker och det är inte ens värt det längre ååh blir tokig. Nej vilket deppigt inlägg det blev.
Nu ska jag stänga av datorn hörs senare bebees <3




over and out Issa

söndag 18 december 2011

Söndag

Vaknade runt 1 som vanligt. Valter ringde och väckte mej så gick upp och gjorde mej ordning så kom Josefin ner till mej så gjorde ja klart sminket och det så åkte vi med mamma ner till stan en lite sväng.
Sedan så kom Valter och hämtade oss vid Mc så åkte vi ut till bergvik till salongen, satt där ca 1 timme sedan fick jag för mej att jag ville klippa honom och han gick med på det. Men det slutade med att Helena fick göra det för jag va så närvös, så jag skötte telefon och kassan ist. Sedan så åkte vi hem Valter och Larsa satt och prata bygg hela tiden haha :P var kul och höra på och jag och Josefin satt i ett annat hörn.
Sedan åkte vi med han in till stan var där 1 timme och sedan tog jag bussen hem och tog en promenad med Hampus alltid lika roligt att få träffa min älskade granne!







over and out Issa

lördag 17 december 2011

Fick träffa den bästa!

Trodde denna lördag skulle bli så tråkig men det blev bara bättre och bättre!
Valter kom och hämtade mej hemma så följde jag med och tvättade hans bil på statiol på nobel plan.
Sedan så släppte han mej i stan så mötte jag Linn och Sofie så mötte vi Naxen lämna pengar och åkte lite med honom sedan gick vi av på mc i stan igen och bara hade tråkigt åt mat och sedan började mitt letande efter fest/chafför fick tag på min kusin Sanna som ställde upp åkte ett varv sedan åkte vi hem till henne så provade jag hennes bal klänning men den passa inte riktigt så bra :(
Sedan så åkte vi till Skattkär och träffade lite folk och sedan vidare till Väse så fick jag träffa Mr.söt det kan ju inte bli bättre! Im in love (aa) Så kvällen blev räddad ändå yeeea!
Så nu ska ja sova gott och drömma om min förhoppnings blivande prins.... hihihiih







over and out Issa

fredag 16 december 2011

Fredag

Äntligen helg! Idag ska jag ut med Malin och säkert fler det ska bli kul :)
Larsa kom precis hem och så ska vi åka till Burnit och göra iordning hos honom, har inte varit där på 2dagar och jag saknar honom mkt min lilla plutt <3
Kan skriva ett inlägg sen när jag kommer hem så får ni veta mera om min fredag pusss :*








over and out Issa

onsdag 14 december 2011

Onsdag

Jag är kär! Jag är så glad och så lycklig, vi får se vart det leder och jag hoppas på oss <3

Försökte dygna natten till idag men ja somnade kl 05.30 i morse och tog mej sedan verkligen inte upp så jag sket i skolan. Det är även studie dag i morgon så det är skönt. 
Gjorde lite mat hemma och grejade innan jag åkte till stan. Mötte Filip och Emmie sedan kom Josefin och då gick vi till swedbank och dit kom Robin och hämta oss så åkte vi till Väse för att jag ville säga hej till Mr söt, men när vi väl var framme fick jag inte tag på honom för han hade somnat (a) så åkte tillbaka till stan efter en stund så hörde han av sej till mej och frågade vart jag var då var jag på schell och efter 5 minuter kommer han :o :D jag höll på å dööö av lycka så han körde mej till mamma på salongen å så fick jag mej en kram hihi. Sedan drog jag ner te stan och åt mat och träffa julia jussan m.m mkt trevligt! Underbart bra dag.
Ha en fortsat trevlig kväl älskade läsare.. Pusssss :*







over and out Issa

måndag 12 december 2011

Måndag

livet är inte lätt, när djävulen går breve,
allt jag kan göra är att hoppas och be
önskar att nån gång, kan det väl ta slut
bilderna av slagsmål och känslor som förut
ni kollar snett, men vet inte vad jag gjort
vad jag har gått igenom. ni har bara trott
att ni kunde fatta, att ni kunde förstå
att jag var bara någon som man kunde titta ner på
det värsta är över men det kommer tillbaks,
stunder av rädsla, som sitter kvar
minnen trycker i mitt inre, vad ska jag göra?
ta mig bort härifrån så att någon kan förklara
ni kollar på mig, på ett sätt som faktiskt svider,
ni skrattar bakom ryggen, har gjort det i alla tider
ingen vågar känna mig, ni tror att jag är skum,
men jag hör väl vad ni säger, jag är FAAN inte dum


























over and out Issa

söndag 11 december 2011

Söndag

Ett jobbigt beslut men nu har jag tagit steget. Jag har min älskade ponny Burnit nu till salu han ligger ute på blocket.se detta är det sista jag vill men jag måste och det kommer verkligen inte bli lätt. Har suttit här och gråtit och skrivit ihop en annons. Jag ska se till att han hamnar i rätt händer jag kommer leta efter en bra familj och dycker ingen upp så tänker jag behålla honom. Det känns så fel när man står och pussar och borstar på honom och så vet man att snart kanske inte han ens e min :/ fy nej nu orkar jag inte skriva mer







älskling,






over and out Issa

lördag 10 december 2011

Lördag

Vaknade kl 1 idag blev sent igår. Ska ta och göra mej ordning och åka till ponny bus en sväng och göra i ordning hos honom. Sedan ska ja va med Catrine Opperman mkt trevligt ska det bli.

Har tagit mitt livs svåraste beslut nu med. Vill inte riktigt än gå ut med vad det är men mina närmsta vänner och familjen vet vad det handlar om men jag kommer skriva ut det till veckan när jag vet hur allting ligger till.
Har inget vettigt att skriva så kan komma med ett nytt inlägg när jag kommer på nått.
Ha en trevligt lördag!


Jag älskar dej ponny <3







over and out Issa

torsdag 8 december 2011

Torsdag

Tycker denna vecka har gått väldigt fort faktiskt. Varit i skolan 2 hela dagar och i morgon har vi ledigt riktigt skönt och snart är det till och med jullov inte många dagar kvar i skolan.
Gjort inte så mycket i skolan idag lärda oss olika flätor och tekniker det var inte så jätte roligt eftersom jag då inte har så mycket tålamod om något skulle gå fel och då rasar det för mej direkt och då har jag tappar lusten helt, men till slut gick det en liten stund. Har även sänkt min frånvaro från 38% till 19,7% så fortsätter jag komma till skolan och va där hela dagen så kommer jag få mitt studie bidrag och det behöver jag verkligen få in denna månad eftersom jag inte får några pengar hemma och få jobba och tjäna mina egna. Det tycker jag mina föräldrar gör helt rätt i för tänk när jag får jobb osv så måste jag kunna försörja mej själv det är bäst att jag lär mej nu.

Gjorde inte direkt nått speciellt efter skolan träffade massa folk och sedan åt jag och Josefin mat på backfickan i mitt i city sedan så gick jag runt och shoppade lite sedan drog vi till Färjestad RK och tittade när Fanny red lektion och så träffade jag goa Paulina som jag inte sett på as länge, sedan drog Fanny och Josefin hem så jag åkte en liten bit med Paulina och hennes pappa till LLA där mötte jag mamma och så åkte vi hem. Nu har jag tänkt mej och dra på en film men vet inte vilken ännu..
Ska även länka en as feeeet låt till er som jag tycker ni ska lyssna på.

http://www.youtube.com/watch?v=H-0OuRVCAK8&ob=av2e


utbakad fläta
Hittade ingen bra på inbakad.







over and out Issa

onsdag 7 december 2011

Onsdag

Vaknade och mådde fett illa i morse så blev att va hemma och sova en längre stund.
Började göra mej i ordning sen skrev Catrine och frågade vad jag gjorde och sedan frågade jag henne och då gjorde hon inte så mkt så jag tvingade med henne till Hammarö gymnasiet min gamla skola.
Tog buss 900 dit och titta runt en sväng sedan åkte vi in till stan och titta efter folk och sen fick det bli en fika i Duvan huset. Blev att bara sitta å snacka någon timme sedan följde jag Catrine till bussen. Då ringde Coffe och frågade om jag ville med till Sunne och det ville jag men var tvungen å åka ut till ponny bus och ta hand om honom eftersom han är dålig igen :/ Så vid 10 över 5 tog jag bussen hem och jag och Larsa åkte iväg ut till Burnit jag gjorde i ordning allt åt honom och sedan gick vi ut och gick en sväng ponnyn var mkt pigg och ville springa men jag fick hålla i honom hårt ^^
Åhh föresten det här med dieten och gå ner i vikt det går mycket bra är väldigt nyttig av mej faktiskt mycket stolt över mej själv. Nu får man en mycket fin kropp till sommaren (yy)
Nu ska jag ta och glo på film så ha en fortsatt trevlig dag min underbara läsar puss







over and out Issa

tisdag 6 december 2011

Burnit :/

Nyss kommit hem från stallet. Hann rida lektion i ca 10 minuter och Burnit är nu igen halt på höger bak. Riktgt tråkigt faktiskt. Mamma ska ringa Håkan på atg i morgon och boka en tid så får vi se vad dom säger.
Ska även fixa en kiropraktor/massör som ska känne igenom honom och även massera honom. Han har varit lite öm i ryggen till och från tror att det är sadeln som klämmer lite och den är väldigt baktung så tror kanske att det har skapat hältan, men jag är inte säker så det ska undersökas. Man får ju verkligen inte bli nere i hans närhet det känner han av direkt, måste ta hand om honom och pyssla om honom lika mycket fast han är skadad om inte mer! Mammas hjärtegull detta kommer ordna sej.









over and out Issa

Tisdag

- Hej

Gick upp vid kl 9 i morse och gjorde mej ordning för att åka till skolan. Gött med sov morgon började vid 10 i 10. Började dagen med hantverks kursen gjorde någonting om lagar det gick rätt snabbt började idag och blev klar idag. Nu har vi svenska och ska skriva en novell men det orkar jag inte göra så det får bli någon annan dag! Efter skolan så åker jag förbi stan en sväng sedan hem.
Ikväll blir det dressyr lektion vet inte om Burnit är bättre så annars får det bli ridskole ponny! Men det går lika bra det. Ska även köpa mej en ny sadeln i veckan pga att den gamla passar inte längre så Felicia med Dennis ska köpa den av mej, så måste leta efter en ny.  Men ni får ha en fortsatt trevlig dag för det ska jag försöka ha :)




over and out Issa

måndag 5 december 2011

Justin Bieber - Never say Never

Har precis tittat klart på Justin Biebers film, Never say Never. Faktiskt så var filmen as bra och jag började till å med grina i en scen vilken fjortis jag känner mej som. Men seriöst vilken fantiskt kille han är och bara 17 år gammal och har kommit så här långt. Det är inte alla 17 åriga killar som skulle klara detta som han gör.
Riktigt bra! Och han är snygg med och mycket utstråling och vågar verkligen vara sej själv.











over and out Issa

Måndag

Hej,
Sov ut idag. Sov till kl 1 gick upp och åt 2 knäckebröd till frukost och ett glas vatten diet nu!!!
Sedan så gjorde jag mej ordning och så kom mamma och hämtade mej och körde mej till skolan pga ett möte där som började kl 15.00. Sedan så tog jag bussen in till stan och jag kände ett obehag på en gång och det var inte alls kul. Men som tur är så har jag så många vänner som stöttar mej. Så gick upp på Wayens och åt mat och pratade med lite folk och då kändes det mycket bättre. Runt halv 7 så kom Robin Kilberg och hämtade mej så snackade vi om det som hade hänt och han körde mej ut till hammarö gymnasiets elev hem där jag träffade lite folk som jag inte har sett på länge det var super kul. Sedan så körde Dalmasen och han tjej hem mej och nu sitter jag här och ska ladda ner någon bra film!
Ha en fortsatt trevlig kväll.





over and out Issa

söndag 4 december 2011

Söndag

Hej,
Har precis kommit hem ifrån Sunne spa. Åh jäklar va gött det har varit där. Jag och Ylva kom upp på lördag runt två och chekade in. Gick upp på rummet och snabbt bytte om och sedan direkt ner till poolen.
Simmade ut och bubblade där ute det var så mysigt. Sedan så gick vi in och bubblade och satt där hela eftermiddagen. Det var verkligen mycket folk där denna helg man fick knappt plats kändes det som.

I morse gick vi upp kl 9 för att äta frukost och hinna med allt vi ville göra innan vi åkte hem. Och det hann vi, efter frukosten så solade vi solarium och efter det så satt vi och bubblade 2 timmar. Gick upp på rummet och tog oss en dusch och klädde på oss sedan ner till baren för att äta lunch och glass som efterrätt mycket gott!
Mamma och Larsa kom och hämtade oss kl 3 och då var vi så trötta så vi somnade i bilen och vaknade inte förens vi var i Karlstad. Det har varit en super bra helg och jag är mycket nöjd.







Mys Mys..





over and out Issa

lördag 3 december 2011

Lördag Sunne spa

Hallo.
Idag åker jag och Ylva upp till Sunne spa en natt bara för att götta sej. Ska bada sola solarium å sova.
Felicia tar hand om min Burnit idag så han är i goda hädner med och det är viktigt för mej! <3










Inte mina bilder men så här ser det ut :)






over and out Issa

fredag 2 december 2011

Fredag natt.

God kväll alla läsare kl är nu 00.33 och jag har precis tittar färdigt på en film. Ska ta mej en dusch nu och tvätta håret känner mej så ofräsch när jag har varit i stallet och där.

Har varit en ganska bra dag var till och med förbi stan i 1timme men såg såklart massa idioter som jag inte ville träffa på. Sedan så kom Robin Kilberg och hämtade mej och Josefin så åkte vi ut till stallet. Burnit var oren idag :/ En liten hälta på höger bak men tror det beror på att det är hårt i backen osv. I morgon får han vila och goa Felicia gör iordning åt honom så åker jah ut på söndag eftermiddag och kollar så att allt är bra.
Mammas prins det. Nej nu måste jag ge mej och hoppa in i duschen. Ha en fortsatt trevlig kväll party pinglor!







over and out Issa

torsdag 1 december 2011

Torsdag

Det har faktiskt varit en väldigt bra dag idag. Adam och Joel kom och hämtade mej strax efter kl 1 hemma hos mej. Sedan drog vi upp till Arvika Adam hade fått låna hans mors bil. Han skulle dit och titta på en tatuering och egentligen beställa en tid. När vi kom dit så prata vi med tattoo snubben och han hade tid med en gång! vilken tur vi hade som slapp åka upp 2 gånger. Han tatuerade en varg på sidan av magen pga att han tidigare haft ett A som fylle tatuering och det är ju inte så super snyggt. Menas han blev tatuerad så gick jag och Joel runt i Arvika och tittade lite fick faktiskt med mej julklapp därifrån till Larsa är super nöjd med den. Sedan gick vi tillbaka och då träffade jag ett gammalt ex Dennis. Det var super kul och få träffa honom + att va i Arvika för det väckte mkt tankar och känslor och jag blev även väldigt glad.
När Adam var klar så tog vi bilen tillbaka till Karlstad hade även någon annan brud med i bilen som vi skulle släppa av på vägen mot Karlstad har ingen anning om vad stället heter men det låg där ute i skogen någonstans. När vi var framme i Karlstad åkte vi till 91an pizzeria och åt mat :D mums säger jag bara för jag hade inte ätit på hela dagen inte ens frukost så var super gött med mat.
Åkte vidare till Norra Rud och hämtade upp Adams kusin David så åkte vi till Bergvik och strosade runt lite och sedan blev det att dra hem

riktigt skön dag faktiskt! ha en fortsatt trevlig kväll




over and out Issa