onsdag 30 november 2011

Onsdag

Ingen skola mer för mej på ett tag så har varit hemma och slappat hela dagen snart kommer en person hem till mej och vi ska prata om lite saker haha ^^

Senare blir det att åka ut och övningsköra och åka till Burnit. Tur att någon inte hatar mej iaf.
Vet inte vad jag och Burnit ska hitta på kanske en tur i skogen eller nått vi får se.

Bloggar mer när jag kommer på nått intresantare puss och kram ha en fortsatt trevlig dag!




over and out Issa

tisdag 29 november 2011

Tisdag

Hej.
Idag har jag varit i skolan hela dagen! Och jag har full närvaro för idag och det kändes så himla skönt att få det och det ger en verkligen en kick till att fortsätta gå till skolan. Men sedan så ska man gå från psykologen då börjar 2st att bråka med mej och hota mej och en av dom går tyvärr i min klass. Så nu kan jag inte gå dit nått mera så på fredag eftermiddag ska jag åka och skriva ut mej vilket suger skit hårt! För jag var verkligen taggad på att ordna upp det hära så jag får mitt studie bidrag osv, men det sket sej.
Mamma kom och hämtade mej så åkte vi hem och prata lite och jag vet att det kommer lösa sej inom kort.

Mamma körde iväg mej till stallet vid kl 18.30 så gjorde jag iordning Burnit inför hopplektionen som skulle börja 20.15 borstade och pysslade om honom väldigt mycket innan vi skulle börja.
Det gick faktiskt super bra idag utom första hindret där blev det ett stop för att jag tog mantag och slutade driva. Gjorde sedan om det och då gick det mycket bättre. Vi fick även till en liten bana jag och Burnit som Ancha gav oss och jag är super nöjd med dagens träning och mycket nöjd över min ponny. Har även tagit till mej saker av dagens lektion som jag kan ha nytta av nästa hoppträning (y)



over and out Issa

måndag 28 november 2011

Måndag

Hej
Igen skola för mej idag heller men ska försöka pallra mej dit i morgon.
Nu har även träning och äta nyttigt kommit in i bilden. Måste börja träna och äta rätt så man får en fin kropp till sommaren. Träningen kommer ske på Sats Färjestad i Karlstad ca 3-5 dagar i veckan och sedan 1 timmes rask promenad om dagen. Inget läsk drickande eller godis/chips osv. Redbull den utan socker går bra och även fett snåla popcorn på lördagar det är helt okej. Ska bli skönt att börja träna och äta rätt så man för en gångs skull känner sej nyttig! Bilder kommer komma upp om hur träningen går och vad jag äter!
Se och lär.










over and out Issa

söndag 27 november 2011

Söndag

Hej,
Sov till kl 2 idag riktigt skönt med en sov morgon hade ingen förra helgen och inte igår så idag var det perfekt att få sova ut. Gick upp och åt lite mat och kollade på tv tills kl 5 då gjorde jag mej ordning så kom Adam och Sofie och hämtade mej hemma så hämtade vi Josefin och åkte ut till Krk. Sofie och Adam åkte tillbaka in till stan men vi var kvar så red jag ett dressyr pass i ridhuset det gick super bra och han har blivit jätte duktig. Han har lossat väldigt mycket och söker en fin form direkt när du kortar upp tyglarna på honom.
Körde alla gångartet och lite enkla galopp om byten han var verkligen super duktig idag.
Sedan kom dom och hämtade oss igen så körde vi hem Sofie och sedan mej Adam och Josefin åkte hem till skåre. Det har varit en slapp dag idag riktigt skönt!
Nu blir det en härlig dusch så jag får tvätta mitt hår och göra mej ren och fin ha en fortsatt trevlig kväll underbara läsar.

Mkt Mkt gammal bild på Burre





over and out Issa

lördag 26 november 2011

Mässa Stockholm 2011

Hej,
Har precis kommit hem efter en hel dag i Kilstad som ligger i Stockholm. Det har varit en styling mässa där som heter Attitude. Det var riktigt  trevligt faktiskt och fick även med mej en hel del saker hem och så fick vi även träffa några kändisar, som tex Foki, Laila Bagge. Fick med mej ett super snyggt arband från Lailias serie med smycken och det var 30% rea med så det blev bara 210kr så det var mycket värt.


Detta snygga!

 Sedan så träffade vi ju Foki. Hon var så söt i verkligenheten och underbar stil, så himla fin

Foki! Inte så bra bildkvalite.

Sedan hade jag och Jussan en liten stund för oss själva i rampljuset.



Bussen hem gick redan kvart över 5 så det var skönt att inte komma iväg så sent. Somnade nästan direkt när jag satte mej på bussen och sov ända tills vi skulle stanna i arbåga för att äta mat. Stannade där i ca 45 minuter och sedan bar det av hem mot Karlstad. Det har varit en super lyckad dag med klassen och dom ifrån klassen som inte var med missade något kan jag lova jag ångrar inte 1sekund att jag åkte med.
Nej nu ska jag ta och hoppa in i duschen och sedan dra på eb film är mycket trött men i morgon så blir det sov morgon !! Yeeaaa, Ha en fortsatt trevlig kväll pusss



over and out Issa

fredag 25 november 2011

Fredag

Hej.
Har inte kunnat blogga på ett bra tag pga att min förra dator gick sönder och idag har jag äntligen fått en ny som fungerar super gött. Men nu finns jag tillbaka igen och nytt inlägg kommer i morgon.
Ha en trevlig kväll. Puss



over and out Issa

söndag 20 november 2011

Söndag

Hej.
Dagen började med att gå upp kl 08.00 för att åka ut till stallet å va med på klubbhoppning. Det var väldigt stressigt för mig eftersom jag inte hade någon hjälp. Jag skulle hinna gå/bygga banan ta in min ponny göra honom iordning och rida fram på mindre än 1 timme. Men jag hann allt med.
Sedan var det då dags att rida fram. Körded skritt trav och galopp en stund sedan började jag hoppa fram. Han vägrade första gången på recket men det gick super bra efter det. Jag startade som nummer 2 så hann checka banan en gång till innan det var min tur.

Fick start signal och det var bara jag och Burnit inne på banan. Red mot hinder nummer 1 och det kändes super hela banan klarade vi felfritt!!! Och rosett fick vi med oss hem. Skulle sedan försöka mig på att skritta ut och jag trodde jag skulle få kämpa med det man han skritta på så snällt och det gick super bra är riktigt nöjd över min ponny. Har tyvärr inga bilder men det kommer nog upp på krks hemsida å isf kommer dom laddas upp här på bloggen.

Ha en trevlig kväll :))



over and out Issa

fredag 18 november 2011

Fredag Natt

Hejj,
Nu har jag äntligen fått lagt mej i sängen och drage över mej täcket.
Har även bästa Cornelia här ifrån Likenäs hon ska göra frisörprov i morgon kl 7 så hon sover här. Har suttit hemma här ikväll och ätit god mat och pysslat med hennes papper. Har varit en mycket trevlig dag med underbart folk. Fick även prat med min gamla svär far Lappen och exet mitt hett Emil. Å han sakn mej där upp. Det värmde verkligen i hjärt av att hör det. (aa)



Världens bästa Cornelia på bild..




over and out Issa

torsdag 17 november 2011

Torsdag kväll.

Hellu.
Idag har jag varit sista gången hos psykologen. Det känns super bra men jag kommer även gå dit nån gång sådär och prata för hon är så himla snäll och man lär sej så mycket av att gå till en psykolog.
Pratade ut om exakt allting vi gått igen och allt jag har berättat. Men det finns mycket kvar som jag bär på men det är absolut helt klart en förbättring och jag mår mycket bättre.

Sedan när jag var klar där så kom Robin och hämtade mej vi åkte ett varv och pratade sedan åkte jag in till stan och åt mat med Elise och Sabine två underbara tjejer i klassen. Gjorde inte så mycket mer än att sitta och prata och bara hade det trevligt resten av kvällen. Tog bussen hem och la mej här i sängen och satte på datorn som jag inte har haft framme på ett tag.
Nu blir det att ta sej en dusch och sedan sova. Ha en trevlig kväll mina läsare puss






over and out Issa

tisdag 15 november 2011

Tisdag kväll

Hejj.
Nu mår jag faktiskt lite bättre. Har varit i stallet och på stan och umgåts med underbart folk och då känns det mycket bättre.
Först var jag på stan med Adam Andersson Fanny Hedin Josefin Hedin och Mongo Malin. Adam fick sitta med 1 kompis medans vi brudar sprang i affärer.
Det finns ju inget bättre än att tröst shoppa enligt mej. Hittade en mössa med en boll på ett halsband 2par legging och ett linne. Är mycket nöjd över vad jag har köpt. Sedan så kom Robin Kilberg och Veber och hämtade mej och Josefin så vi åkte till stallet och det var teori idag så jag skippa den och red i 30 minuter ist så han fick röra på sej han har blivit lite rund om magen men lilla ponny men det gör absolut ingenting eftersom jag knappt tävlar på honom.








over and out Issa

Tisdag

Är så sjukt trött på allt och alla i den här jävla staden. Har till och med tappat orken till att gå upp på morgon för jag förstår inte vad jag ska upp och göra?
Varför ska man gå upp till ännu en dag med bara skit så jag anser att det är bättre att ligga kvar. Mamma bara klagar på mej för att jag inte går i skolan eller gör någonting men jag orkar inte längre tyvärr.

Blir att gå till Arbetsförmedligen i efter middag och söka jobb så mamma blir nöjd. Får jag mej ett jobb som jag gillar och trivs med så kommer jag sluta skolan direkt. För jag är så trött på skolan dom bara ljuger och ena och det andra hela tiden. Dom ringde hem igår och sa att jag inte hade varit i skolan på hela dagen fast jag kom dit halv 11 :s så tycker det är jävligt dålig stil av dom att hålla på som dom gör. Men Men vi får väll la se hur det blir skriver så fort jag vet.



over and out Issa

måndag 14 november 2011

Måndag

Hej.
Sitter just nu i skolan kom för ca 30 min sedan. Tycker inte alls det är kul längre och jag får inte direkt ut nått av det heller och det suger. Sedan när man kommer hit så är det nästan ingen som pratar med en och man känner sej verkligen inte välkommen längre. Slutar runt 2 tiden tror jag för jag ska inte gå på plustimmen då blir det att åka mot staden sedan blir det att åka och jobba hos mamma på salongen.


Det är någon ghd kurs ikväll med och det är ett märke och dom säljer även plattänger. Dom kommer visa lite och berätta om märket och så ska man få lära sej att platta håret på ett lätt sätt osv tror att det blir jätte kul det är jag och 2 tjejer från salongen mamma skulle egentligen med men jag fick ta hennes plats Tack mamma :D Vet inte vad det blir mera idag men det märks.




over and out Issa

torsdag 10 november 2011

Torsdag

Hejj.
Mamma väckte mej kl 8 innan hon började jobbet. Gick upp och duschade och gjorde mej i ordning. Sedan så skulle jag dra upp rullgardninen för att gå upp till bussen då blåser det förbi 2st polisbilar och stället sej i hörnet vid mej. Paniken bara kom för jag har sån snut nojja men tog mod efter ca 15 min att gå ut. Men dom stog kvar det var väl något som hade hänt längre ner på gatan skulle jag tro.
Sedan så kommer jag upp mot bussen så kommer det en till polis i fullfart som åker ner mot oss. Jag har ingen aning om vad som har hänt men det ska jag ta reda på. När jag kom in till stan så kom Filip Kym och Emmie ut och dom följde mej till psykologen så jag slapp gå själv. Kändes mycket tryggare att ha dom med sej än att gå själv. Kom dit och vi började prata och så. Sedan fick jag lära mej en andnings grej som är bra för dom som har panik ångest och ångest. Man blev helt yr i huvudet och man blev jätte lugn. Sedan så skulle jag gå därifrån själv till skolan det gick ganska bra men skyndade mej som bara attan för det kändes som om jag blev förföljd men tog mej dit iaf och det kändes super bra.

Slutade skolan vid 3 och åkte in till stan och åt lunch med Julia Kindberg åt cecarsallad på House of Melkers i duvanhuset inne i stan super gott var det. Sedan tittade vi runt lite och vid 20 över 5 så tog vi bussen till Bergvik där jag skulle möta Billy och ta en fika med honom. Så Julias mamma kom och hämtade henne så åkte dom till stallet och jag gick till salongen. Mötte Billy strax efter kl 5 och fikade och pratade med honom, det var jätte trevligt verkligen riktig vän han <3 Sedan så ringde Emil Edbom till honom och ville träffas och jag fick bli med och vi hade jätte trevligt fram till kl 8 då gick jag hem och tog mej en go dusch och gjorde ansiktsmask och bara tog hand om mej själv. Nu ligger jag i sängen och snart sova. Både bra och dålig dag, som sagt alla dagar kan inte vara bra!





over and out Issa

tisdag 8 november 2011

Tisdag kväll

Halloj
Den senaste tiden har det varit mycket prat om det här med att skaffa barn.
Har en kompis som är lika gammal som mej 94a och hon är i vecka 11 nu. Träffade henne på stan för några dagar sedan och hon har redan börjat få mage och är inne och tar blodprov osv. Det är bara så gulligt.
Jag själv skulle vilja ha ett barn om jag träffar rätt kille och det verkligen håller.
Jag skulle hellre sitta hemma och ta hand om någon än att vara ute och ränna i stortset varje dag,
Jag vet att det är mycket jobb men när det väl kommer till krita så tror jag verkligen att man klarar av det fast det är mycket jobb och mkt slit och pengar men det är det verkligen värt.




over and out Issa

söndag 6 november 2011

Söndag

Vaknade kl 12 av att Robin ringer och väcker mej och det var tur det för jag skulle till elit hotellet i stan kl 1 till modell lab och bli sminkad och ta kort.
Där mötte jag Elise Karlsson och Ronja Carlsson och lite senare kom Lisa och hennes kompis Emelie och först så blev vi sminkade det blev verkligen as najszz.
Sedan så fick vi vänta ett bra tag innan det var dags för fotografering. Kan bara säga att det var SÅÅÅÅ kul, och vi hade skit roligt tillsammans. Det var bara jag Elise och Ronja som blev fotade. Tog med massa olika bakrunder och färger blev riktigt bra kort. Sedan efter 1.40 min fotografering så fick vi titta på alla bilder åh gud va vi skratta haha en del bilder var så konstiga men det var kul och titta på.

Sedan så kom Larsa och hämade mej Hanna och Josefin och vi åkte ut till BÄSTA ponnyn och myste. Först åt vi mat och sedan gjorde vi i ordning Burnit.
Hanna red honom idag i ridhuset i ca 1.30 min. Plockade även fram 2 hinder ett räcke och en oxer Hanna hoppade 1.10 på Burnit idag hon var verkligen så duktig och det är så himla skönt att få se Hanna glad. När hon hade ridit klart så duschade vi honom och gjorde allting sedan fick gosen gå in och äta mat och mysa. Dagen har varit skit bra och jag kan inte sluta le.....


over and out Issa

lördag 5 november 2011

Saknar

Det är någonting som fattas i mitt liv och det är kärleken.
Jag saknar inte någon av mina ex men jag saknar att ha någon. Någon som pussar en på pannan och säger godnatt någon som kan visa upp mej och vara stolt och säga det här är min flickvän. Någon som vågar hålla en i handen på stan.
Någon att sova breve och någon som värmer en på natten när det är kallt.



Jag och min första kärlek. I början av 8an. Jag saknar att bli om hållen.....



over and out Issa

fredag 4 november 2011

Fredag

Hejsan..
Marcus ringde och väkte mej kl 10 det var bara att gå upp och göra sig i ording och ta bussen in till staden för att möta upp Ylva. Sedan bar det i väg till ******
för att göra några saker. Sedan när vi var klara där efter 30 minuter så gick vi till Hm för Ylva skulle köpa sej en kort kort kjol som jag köpte tidigare i veckan riktigt snygg faktiskt. Sedan så tog jag bussen hem igen och tog mej en dusch och tvättatde håret riktigt skönt. Gjorde mej sedan lite mat pasta och köttfärsås mums. Nu ligger jag och götter mej i sängen och väntar på att kl ska gå lite så det kan bli kväll. Runt kl 7 ska jag möta Emma för att sedan dra vidare till Nöjes för Cue Club ska bli riktigt sköjj.. Men ska ta och sova 1 timme nu innan man ska göra sej ordning bilder kommer komma upp inom kort.



over and out Issa

torsdag 3 november 2011

Torsdag

Jag känner att äntligen börjar livet gå på rätt spår. Allting rullar på och det har inte alls varit många motgångar. Det enda är att Valle gjorde slut och att skolan går upp och ner. Annars är allt bra. Burnit mår bra och är frisk allt skit snack är borta och folk är trevliga och bryr sej om mej. Det är väl för att jag också har ändrat mej och blivit en lite bättre person. Jag kan le och skratta utan att fejka det och jag är inte lika bitchi och otrevlig, jag är inte ute efter bråk osv.
Ni som har försökt att knäcka mej har verkligen inte lyckats och ni kommer tyvärr inte att göra det heller. När ni har bråkat med mej osv så har det bara gjort mej till en starkare person. Jag är glad att jag är jag och ingen annan.



Bilden är över 1år gammal och det här var gammla tider när jag alltid var glad och nu är jag påväg åt det hållet igen. Riktigt skönt !!!




over and out Issa

onsdag 2 november 2011

Onsdag

Halojj
Idag åkte mamma till Stockholm :( Bara jag och Larsa hemma tills fredag.
Vaknade runt 11 gick upp och verkligen njöt över att få vara själv hemma. Gör precis vad man vill och spela vilken musik man vill och hur högt man vill.
Sedan gjorde jag mej ordning och gick bort till Hampus och Nattis och så drog jag med dom in till stan och träffa lite folk. Mötte även Joel där och drog med honom till Bergvik och så åt jag och Josefin på Max riktigt gott. 
Sedan gick vi runt och spana lite men hittade inget intressant mer än ett par gratis vantar. Riktigt snygga var dom vita stickade med fleec innuti. Sedan så åkte jag Joel och Josefin tillbaka till stan för att möta någon Kim men han hörde inte av sej så jag och Josefin åkte tillbaka till Bergvik gick in på Salongen och hämtade hårfärg en 7n och sålde lite. Sedan gick vi hem och åkte till stallet. När vi kom dit så tog vi ut min vilda arab ut till paddocken och lät han springa fritt i början så fatta han inte att han var lös så han bara stog stilla. Men sedan fick han spel haha så roligt att se han busa omkring. Gjorde sedan i ordning allt och Larsa kom och hämtade oss och körde Josefin till bussen och vi åkte hem. Färgade håret och nu ligger jag här och bara tar det lugnt.



over and out Issa

tisdag 1 november 2011

Tisdag

Dagen började med sov morgon sedan så gick man upp och åt frukost och gjorde sej i ordning. Mamma skulle egentligen ha åkt och jobbat men hon drog med mej till bke fast igentligen skulle jag ha tagit bussen direkt in till stan för att möta Ylva men hon fick vänta lite. Dirket när vi kom in på bke så ser jag ett par skrik rosa hölurar som dom håller på och packa upp. Skit snygga verkligen och mamma tyckte verkligen jag skulle ha ett par.


Så det slutade med att vi köpte ett par och jag är först i HELA värmland att ha ett par såna hära hölurar. Dom kallas för plattan. Plattan i Stockholm om ni vet??
Det är någon typ där som har kommit på dom här hölurarna. Skiiit snygga och gudomligt ljud i. Sedan så körde mamma ut mej till stan mötte Ylva där vid mitt i city. Började med att hon ville titta på en huvtröja som jag köpte igår på Vero Moda för 600kr skit snygg verkligen och man behöver inte ha jacka på sej för att den är ganska tjock stickad med en riktigt lurvig luva den är verkligen söt och man blev skit snygg i den ett mkt lyckat köp. Sedan så gick vi och tog en smörgås på waeyns. Sen kom Emma Eriksson för jag hade med en färg till henne så hon kunde få fixa till håret. Sedan blev det ännu mera shopping.
Runt kl halv 6 så kom Björk och hämtade mej och Ylva och vi åkte till Schell Nobel och chilla fram till kl 7 då åkte vi ut till stallet sedan vi kvart över 8 så red jag ridlektion på Burnit.. Det gick super bra faktiskt.
Övade på skänkelvikningar och han var riktigt duktig det är bra med vägledning i ridningen man kommer verkligen mkt längre då. När vi var klara så kom Larsa och hämtade oss och vi åkte hem till mej och åt pannkakor sedan kom Ylvas pappa och hämtade henne och jag tog mej en dusch och nu ligger jag i sängen för strax är det dags att na na.. Jag har haft en mkt bra dag!


over and out Issa