måndag 30 maj 2011

Måndag/Tisdag

Go kväll
Vaknade runt 12 idag. Gick upp och gjorde mej i ordning och hämta Fanny i stan för att åka till stallet. Burnit halt idag igen vet inte vad det kan va så i morgon ska vi ringa och boka en tid för att få göra en hält utredning. 
Annars var det skönt att bara få pyssla om ponny bus. Älskar han så otroligt mycket. Efter stallet så åkte vi till stan å åt mat på subway satt och pratade med Martin Andersson det var trevligt. Sedan så kom Jonas in :)
Så gick runt och tittade lite i mitt i city. Fick med mej en döskalle ring och en skit snygg huv tröja från bikbok den kostade 400kr svin dyrt men det var lätt värt det :D Sedan så gick vi bort te mc och jag å ida bestämde oss för att ta en moped tur med Anders och Kim så vi åkte till Max och åt mat riktigt gött.
Sedan drog vi raggen i stan å sedan te Skåre. Sen skulle Anders å Kim dra hem så jag ringde till Jonas och kolla om han va hemma å det va han så vi åkte ut till Vålberg en sväng. Körde på ganska bra ut låg i 70-80 hela vägen så tog ca 25-30 minuter ut. När vi kommer dit så möts vi av en väldigt glad Daniel så prata lite med honom innan Jonas å Mickan kom ut. Sedan så åkte vi hem och jag körde hem Ida till sej å jag åkte hem å duscha och åt kvälls mat.
Nu ligger jag och Wiskhy å halv sover i sängen riktigt mysigt.


gammal bild på mej och wiskhy
 over and out Issa

söndag 29 maj 2011

Kvällen

Go kväll
Har haft en mindre bra dag idag.
Vaknade runt 2 eller nått och bara sega mej fram till 4 då gick jag upp till Bergvik och mötte Fanny och Josefin för att köpa en morsdag present (y)
Det blev 2 berlocker från Tomas Sabo dom kostar multon :o så tog mina sista pengar och köpte dom till mamma. Känner mej riktigt snäll faktiskt.
Sedan så kom Krille och hämta oss och så åkte vi till stallet jag red en stund barbacka sen bad jag Fanny att rida lite och då kollade jag riktigt noga så var han halt igen. Blir så trött på det för vi hittar inget fel någonstans på honom.
Han är inte svullen eller varm någonstans. Så är han inte bra i veckan så ska vi göra in honom till ATG och göra en hält utredning och det känns mindre kul.
Men han är halt ungefär varannan dag så det är lite mysko :/ Så när vi var klara så åkte vi till Vålberg och träffa Jonas typ 20 minuter sen ville Krille dra. Så åkte till Bergvik och åt mat på max det var gott. Sedan så drog jag hem och så mötte Hampus mej och blev med hem och vi tränade Shuffel det är en dans. Det var riktigt kul och jag lärde mej väldigt fort vi höll på i 2 timmar xD
Och det är riktigt bra konditions träning. Så nu blir det att äga på det med.
Nu blir det att ta sej en dusch innan man ska sova. Så ni får ha en fortsatt trevlig kväll

over and out Issa

Man mår som man förtjänar ;)

Hellu.
Hade en riktigt trevlig dag igår :) Var först i stallet med Fanny och greja med Burnit och sådär. Sedan åkte jag hem och gjorde mej irdning för det skulle va fest för mej hos Joel. När jag kom dit så åt vi hamburgare och lyssna på musik och så. Efter en stund började allt folk att rulla in. Mkt trevligt (yy)
Fick massa fina presenter så gulligt så. Vid halv 7 så kom äntligen Jonas som jag hade väntat på hela dagen han hade med sej nån kompis som hette Rasmus. Så då började vi dricka och festa låss. Det var helt okej faktiskt bra musik och trevligt folk ^^ Tack till alla som var där <3

Jag fick..
En bebis tandborste och tandkräm
Arband
Smink
Sminkbortagning
Örhängen
Rosa naglack

Emma och jag <3


Jonas <3

over and out Issa

onsdag 25 maj 2011

Länge sen

Dålig uppdatering i know!

Har inte haft någon tid, lust och ork till att blogga. Har varit ganska mycket på senaste tiden.
Har även träffat en ny kille vid namn Jonas Sandin. Så har varit ute mycket med honom och hans kompisar. Har även tillbringat mycket tid hos Joel på Herrhagen i hans lägenhet med folk :) Sen har jag vart i stallet mycket. Min ponny Burnit är tyvärr fortfarande halt och det är snart tävling i Grums så det är inte så jätte kul :/ Så det har varit fullt upp. Sen planeras det fest till helgen på lördag. För jag fyller år den 1 Juni och då är jag i Göteborg med klassen så jag blir firad på lördagen med alla kompisar. Ska bli super kul för jag vet ingenting och jag är jätte nyfiken som vanligt :D 

over and out Issa

fredag 20 maj 2011

Tjenna

Godförmiddag
Har varit vaken en liten stund nu :) blir att gå upp och göra sej iording för att åka till stallet med Fanny och ta hand om ponny bus. Blir att dra ut en sväng ikväll med Jonas Ask No m.m. Det blir nog trevligt. Sen ska det bli fredags mys hemma. Det var ett bra tag sen det var det eftersom jag nästan aldrig är hemma längre. Så det ska bli mysigt att umgås lite med familjen ^^
Tänkte att ni kunde komentera och säga nått ni tycker jag ska skriva om :)
Om det är nått spceiellt ni vill veta om mej eller vad som helst..


over and out Issa

torsdag 19 maj 2011

19 maj

Go kväll.
Har haft en ganska bra idag. Vaknade och grejade hemma lite. Plåckade ur diskmaskinen å plocka i den, gick ut med hunden och så plockade jag tvätt.
Sedan gjorde jag mig iordning å åkte mot stan och mötte folk. Trevligt Trevligt^^ Senare mötte jag matte koffen alex och johan :) Gick och drack kaffe en sväng sedan åt jag happy meal på mc gott gott. Sen kom Jonas och hans syster in så satt å snacka med dom ett bra tag inne på mc och från ingenstans så kom Ylva Fanny och Josefin å vi åt glass :D
Sedan så fick jag fnatt och ville verkligen gå på bio. Så jag fick med mej Ylva och Jonas vi såg, Hur måna lingon finns det i världen. Haha fett go film,
Handlade om utveckligstörda den e verkligen värd att ses (yy)
Sedan va jag med Matte en stund efter bion å så tog han bussen runt med mej.


over and out Issa

tisdag 17 maj 2011

Kvällen.

Gokväll allihoppa.
Jag kan ju börja med att jag blev singel idag. Dennis gjorde slut med mej utan någon anledning men men. Om det är det han vill och mår bättre av det så är det upp till honom. Sen så är han allmänt PUSSY mot mej hela tiden ändå jag fattar ingenting jag. :s

Annars har det var en okej dag. Inte bra och inte dålig. Vaknade och gjorde mej iordning och drog te Ask på Hammarö va där och glodde på barnprogram ett tag. Sedan kom Matte och hämta upp mej och vi tog bussen te stan och mötte upp en uppspeedad Emma. Så vi gick å åt mat på samma ställe som vanligt. Då var Fanny, Joss, Prusk, Ask, Matte och Rikard med. Emma fick damp när Prusk berätta vilken kille han egentligen va så hon stack men kom te baka. :p Då skulle tydligen alla dra te Joel i spöregnet. Så jag och emma bestämde oss för att gå på bio. Vi såg på Let Me In. Om ni har sett Låt den rätte komma in så är det samma film fast Let Me In är på engelska :)
Den var helt okej faktiskt men ganska dryg eftersom det var exakt som den svenska. Sedan tog vi en glass och jag drog hem.. :) Vart helt okej idag ändå.

Let Me In (y)


over and out Issa

Godmorgon ^^

Hejj
Hade en sjukt trevlig kväll igår måste säga ett tack till alla :)
Nu har jag precis vaknat och vet inte vad det blir idag, sov underbart bra inatt asså. För att ingen jävel störde mej på sms eller ringde till mej.
Dennis sa att han kanske skulle komma hit idag å snacka men det vet man ju inte hur det blir med det om jag nu känner honom rätt. Och Jenny ska ta hand om Burnit idag eftersom det är hennes dag, Jenny är min medryttare och hon har Burnit 2-4 dagar i veckan beror på hur jag mår och hur pigg jag är på att göra någonting.
Nu ska jag gå upp och göra mej iordning och se om det dyker upp nått kul.


over and out Issa

måndag 16 maj 2011

Ingen rubrik.

Godmorgon
Ännu en dag med bara problem. Ska gå upp och göra mej iordning och åka förbi staden och hämta upp Josefin för att åka ut till Burnit. <3
Blir att pyssla lite där och sen åka till stan. Älsklingen sa att han skulle komma idag men jag vet inte :/ Han beter sej väldigt konstigt det är inte så vidare kul.
Försöker verkligen hålla mitt fucking humör uppe men det går ju som det går.
Inte så bra alltså. Jag kan inte sluta fälla tårar heller för jag är så trött och sliten i huve, vet varken ut eller in längre. Jag är så jävla trött på det hära och jag pallar inte ångesten. Snälla hjälp mej någon!!!!



over and out Issa

söndag 15 maj 2011

Söndag

Godmorgon.
Har precis vaknar efter en natt jag bara vill glömma.
Blir väll att bara ta det lugnt idag för att Jenny ska åka ut till Burnit idag.
Han är halt igen :/ och har även hört att det går vilt till på uteritterna!
Jag tycker att när man rider en annans häst så har man ett ansvar och det ansvaret finns inte just nu. Så funderar på att ta hand om Burnit helt sj ist för då blir det på mitt sätt. (y)
Nu blir det att gå upp och göra sej i ordning för att åka till stan å antagligen träffa Billy och Kim. <3
Mobilen är med så hör gärna av er.


over and out Issa

lördag 14 maj 2011

Lördag kl 15.10

Hellu
Har inte bloggat på ett tag men jag har tappat lusten med allt just nu.
Har ingen livs lust. Vaknar på morgonen och får ångest för att det är en ny tuff dag som man ska kunna klara av.
Idag har jag iaf varit hos Burnit med mammas bästa kompis Lisa.
Hon är alltid så glad å positiv och det smittar av sej ;).
Nu ska jag gå upp till bergvik å möta mina godingar. Puss

over and out Issa

måndag 9 maj 2011

Måndag -.-

Hellu.
Dagen har ju inte direkt börjat så jävla bra. Blir bara så jävla trött på ALLA idioter. Har iaf kunnat platta håret nu men orkar fan inte göra mej iordning mer än så, har ingen ork eller lust med någonting längre men det är ju inte så konstigt. Orkar inte med allt tjafs och skit längre. Tycker folk ska växa upp någon gång.

Blir att åka in till stan och möta Joss, Malin och Emma gumman strax <3
Ska ta och äta lite mat och ta en kaffe med dom. Men har inte lust men det heller. Sedan blir det att åka till stallet med Janna. Och det har jag inte heller så stor lust med. Men jag måste ju, och jag älskar den ponnyn mest av allt <3
Utan hans närhet så skulle jag nog inte leva.

Det kallas ÄKTA kärlek, <3

over and out Issa

söndag 8 maj 2011

Ingen rubrik.

Jag vet inte hur ja ska förklara.
Jag vet inte vad som är fel.
Jag vet inte varför jag drömmer denna underliga dröm varje natt.
Jag mår inte bra av all denna oro.
----------------------------------------------------------------
Älskling har varit här under helgen. Det har faktiskt varit en bra helg. <3
Fredagen tillbringade jag med Emma älskling på stan vi åt mat och bara myste runt. Rasmus, Victor och Emil var också med en stund. Sedan så kom Naxen och hämtade oss och vi hämtade Dennis i Arvika.

Lördagen så tog vi det lugnt fram till halv 6 sedan åkte vi till stallet och jag red barbacka ute en stund. Mammas bror var med ut. Sedan drog vi hem jag gjorde mej ordning och sedan så drog vi in te stan och mötte Emma.
William ringde och han va på fest hos Joel så vi drog dit, men det var värsta b-festen.

idag har vi bara tage det lugnt fram till älskling skulle åka hem. Sedan så hjälpte jag Larsa att städa hemma och Ylva kom förbi och prata en sväng med Trevligt att få besök :) Sedan drog vi till stallet. Jag red ett dressyr pass i paddocken sedan skritta jag och travade av ute. Åkte hem och duscha och åt mat. Nu ligger man här under täcket och myser..

torsdag 5 maj 2011

Torsdag

Hej.
Nu har jag börja piggna till lite. Är så himla sleten så orkar knappt göra nånting. Idag ska Jenny ta hand om Burnit. Så älskling kommer hit en stund idag. Och ikväll är det tydligen tjejkväll i mitt i city och det visste jag inte om :) Så det blir att dra dit och glo en stund. Nu ska jag ta mej upp å ät lite frukost. Nås på mobilen hela dagen...

over and out Issa

onsdag 4 maj 2011

Kvällen

Hejsan,
Dagen har varit helt okej. Men är så himla trött i huvet. Jag orkar inte med massa skit hela tiden.
Jag försöker verkligen att le å va glad och positiv fast du beter dej som du gör.
Jag har alltid humöret uppe. Jag bara rasar mej och mer. Jag orkar inte med nå mer ångest nu. Det känns verkligen att det går utför. Jag vinglar på katen och försöker verkligen balansera. Visst man kan inte alltid vara glad men det måste gå till en viss gräns.

over and out Issa

Onsdag

Åker strax ut till stallet med bästa Josefin :)<3
Idag tänkte jag bara lägga upp lite nya bilder på Burnit och så skriver jag mer om min dag ikväll.




over and out Issa

tisdag 3 maj 2011

3 maj och vädret är skit :o

Hellu.
I morse när jag vaknade och skulle åka till skolan så var det snö ute :o Och det är 3dje maj, helt sjuk. Var i skolan på 1 lektion sen fick jag G i engelska så nu behöver jag inte gå dit något mer :D fett soft så har heltidspraktik fram till sommarlovet. Efter skolan så skulle jag egentligen åkt upp till Arvika men Dennis skulle träna fotboll så drog in till stan där jag mötte Emma gumman.
När dom står ute vid Mitt i City ingången så bus visslar hon på 2 snygga killar och den ena vänder sej om när han har gått in och jag exploderar för det var ju min största idol Jonas Brodin 93 spelar i Färjestad. Jag tog mej ett varv där inne bara för att få se honom fett coolt. Sen så drog jag med mej Emma upp så tog vi en kaffe där alla hockey spelare satt för dom hade hockey möte där.
Efter vi hade suttit där i nästan 2 timmar och snackat om allt mellan himel och jord så gick vi och bowla på score, Emma vann över mej :( buhuhu.. Men jag kommer allt komma igen (y) Sedan så kom Jacob fram och ville prata med mej.
Fattade inte riktigt varför men han var rädd för att nån skulle slå han och grejer men jag tänker inte hjälpa han efter det han har gjort så pallade inte bry mej speciellt mkt. Sedan tog jag bussen hem för att ta en promenad med vovven.
Gick till skutberget fram och tillbaka i det ''härliga vädret''  :D
Så har min dag sett ut..
Jonas Brodin Nr 25

over and out Issa

måndag 2 maj 2011

Måndag 2 maj

Hej.
Har inte bloggat på en hel vecka. Har inte haft tid eller ork. Har varit tvungen att ta hand om mej själv och min ponny <3
Har flyttat ponnyn till KrK. Det gjorde jag i fredags kväll förra veckan.
Tror han kommer trivas där faktiskt. Han har verkligen blivit jätte fin och han är väldigt arbetsvillig och det är super kul. (y)
Åker iväg till stallet vid kl 2 med Josefin. Funderar på att skritta ut en sväng idag och bara ta det lugnt. Jag mår inte heller så jätte bra är väldigt trött och sliten, håller igång hela jävla tiden så man är helt slut på kvällen. Är så trött att man knappt kan sova. Det blir lite för mycket i huvet.
Nu ska jag göra mej i ordning och åka iväg och hämta Josefin. Mobilen med.


over and out Issa