torsdag 31 maj 2012

1 juni

Nattbloggar inatt igen !!!!

Nu är det 1 juni och jag fyller 18år, än så länge är det inte så hemskt men det blir väl med alla som tjatar ''''''åååh köp cigg åt mej'''''' men det som är fördel är att jag kan komma in på krogen och att jag äntligen får skaffa mitt efterlängtade körkort. Har suttit hela kvällen/natten med detta pluggande, det suger balle att göra detta men men det är värt allt slit i slut ändan. Petra har suttit med mej fram till kl 2. Hon blev trött och åkte hem och sov :) Jag ska lägga mej och glo på en film och läsa lite till ur boken så allt verkligen fastnar!
Å sen ska man upp kl 9 göra sej ordning och åka till körskolan för att ha körlektion efter det är det teoiprovet som gäller så tänk på mej kl 11.30 för då skriver jag och förhoppningsvis så klarar jag det :)
Bara ett släng inlägg nu måste jag kila!




over and out Issa

onsdag 30 maj 2012

Nattbloggar

Godkväll godingar!

Är väldigt väldigt mycket för mej så kommer inte uppdatera så värst jätte mycket.
Det är 2 dagar kvar tills jag fyller 18 2 dagar kvar tills jag skriver bilkörkorts teoriprovet är så bajs närvös har spytt två gånger nu ikväll pga denna jävla skiten har legat å grinat på golvet ute i köket det är bara för mycket nu men jag vet att det kommer bli bra och ordna sej till slut.

 Har varit med Julia en sväng idag var med henne och Daniel en sväng till Brl och kolla på bas paket åt mej till min bil men jag får se va det blir för något, sedan åkte vi till Willys för att handla tårt saker haha jag och Julia stog typ i 5 minuter och diskutera vilken grädda vi skulle ha haha xD var rätt kul faktiskt, sedan så åkte vi till Haga hallen och kolla men vi fann inget roligt där :) så handlar rästen på fredag så som färska jordgubbar till tårtan och så. Sedan åkte jag en sväng med Daniel sedan gick jag av i stan för att vänta på mamma och nu ikväll har jag pluggat lite teori och jag hoppas på att jag klarar denna skiten så jag blir av med all stress och skit! Önska mej lycka till :*




over and out Issa

måndag 28 maj 2012

Bil ägare

Ja då har man blivit bilägare då :D Fan va härligt asså fyfan jag kan inte fatta att det är sant det är hela overkligt, har väntat på denna stunden så himla länge och min dröm slog in nu är det bara en massa massa fix på bilen som ska fixas och det är ju bara roligt att få göra iordning sin första egna bil.
I morgon om vädret är fint så ska jag skura hela bilen in och ut vändigt den är väldigt lortig sedan måste jag åka till Jula och köpa ny sterio och mycket annat sååååå kul :)
Nu är det bara att vänta på körkortet och sedan får ni akta er för då kommer röda faran :D Bild på min fina pärla med ^^







over and out Issa

Måndag

Hej

Idag är det måndag och en ny vecka en ny start och nya tag. Precis vaknat till liv och ska göra mej ordning för att åka till körskolan och ha körlektion ska bli roligt faktiskt får se om jag får med mej Pontus dit å.
Vet inte vad ska göra efter det heller, för idag är det inte så fint väder så man kan sola eller bada. Blir nog bara en runda på stan eller något. 
Och måste bara påpeka att det är bara 4 dagar kvar tills jag fyller 18 :D whoop whoop, kul som bara den då blir det party.  Nej nu måste jag skynda mej och göra mej iordning för annars missar jag körskole tiden och de tvill jag inte göra!









over and out Issa

söndag 27 maj 2012

Söndag

Godkväll bloggen!

Kom hem vid halv 5 i morse och låg och prata med Niklas i telefon ett tag innan jag somnade ifrån honom.
Hade ställt kl på 9 men somna om och vaknade kl 11. Var bara att pallra sej upp det för att Larsa hade bestämt att vi skulle åka mot Deje och titta på en bil till mig. Var ca 4 mil från oss och till dit han bodde så det var inte så jätte farligt, fick även övningsköra dit det var super kul som alltid för att jag älskar och köra bil. Bilen var en Audi a4 1,8t helt okej han begär 15:000kr för bilen men vi kommer edast lägga 12:000kr pga att det är ganska mycket små fel på den. Tex ac;n funkar inte, finns inga vevar till sidorutorna bak, gaspidalen är jätte sliten så måste köpa nytt överdrag till den, handtaget på förar sidan är jätte kasst och måste bytas. Så när jag väl är färdig men allt det kommer jag komma upp i mera än 15:000kr och det har jag inte ekonomi till. Men super fin bil och allt och jag hoppas på att han tar mitt bud! Två bilder på bilen här så ni får se hur den ser ut!








Har även hänt massa annat roligt idag med typ båt åkning med mamma pontus larsa och kennet, träffat hannes och lill ida åkte hem till min goa julia osv osv. Skulle bli en hel dagbok om jag berättade om hela min dag men kände att jag vill skriva om bilen, hoppas hoppas hoppas han tar mitt bud i morgon önska mej lycka till :) nu ska jag lägga mej och se på filmen Trassel sov så gott :) puss puss






over and out Issa

lördag 26 maj 2012

Lördag

God förmiddag folket.
Har varit ganska mycket den senaste tiden jag har varit tvungen att ta hand om mej själv osv osv.
Har varit vaken sedan kl 6 ungefär men är inte så värst trött, vet inte vad det blir nu på dagen men ikväll är det street meet på Hammrö ska bli riktigt kul å glida lite :) 
Finns inte så mycket mer att skriva om idag så det kommer ett nytt inlägg när jag har nått vettigt att skriva om ;))) bara 6 dagar kvar







over and out Issa

onsdag 16 maj 2012

Onsdag

Hej
Har inte kunnat blogga på ett tag har varit lite mycket och så har jag även varit inne på akuten pga att jag har fått panikångest ont i hjärta och bröstkorg. Men men jag gräver inte ner mig för det kan jag lova er.

Idag har jag varit med Julia och Josefin haft mycket skoj som vanligt var i Skåre hos Julia idag Niklas kom även förbi en sväng och sa hej innan han skulle åka till jobbet! Åkte hem runt kl 7 satt hemma med Josefin en stund ladda ner lite musik och åt mat sedan kom Weber så vi här hemma fick kolla på hans bmw, fick även test köra den och den var riktigt go att köra faktiskt ;) Men som sagt det är en rak 6a i så den drar som f*n och därför är dom här hemma så fucking jävla negativa hela j*vla tiden blir så j*vla arg för inte en enda bil jag har viljat ha duger så skiter i denna jävla skiten nu. Punk slut orka diskutera mera liksom blääää.
Nej nu ska jag duscha och göra mej klar och dra på en film oc sura ifred.
Bajs



over and out Issa

lördag 5 maj 2012

Lördag

Hej vänner.
Precis gjort mig iordning för att dra ut å åka lite bil :) Vet inte riktigt än vem det blir med men det blir iaf med någon har lite olika alternativ faktiskt.

Ang bilen jag kolla på... Får veta mån eller tis nästa vecka om v får ta den eller inte har iaf lagt ett bud på den så jag hoppas på ett ja annars är det bara att leta vidare.
Men nu ska jag dra mej bloggar mera i morgon.



over and out Issa

tisdag 1 maj 2012

1 maj

Hej
Har inte kunnat blogga på ett tag pga att jag har varit borta och inte haft någon dator med mej.
Har behöft lite lugn och ro men kan inte påpeka att det var så lugnt borta så blir att stänga in sej hemma ist!
Men men bort från det dåliga nu! Nu i eftermiddag så åker jag larsa och adam till kristinehamn och ska kolla på en bil och jag hoppas allt är som det ska med den för jag vill verkligen ha den ^^






Så ser fin bilen ut en Merca tycker den är riktigt snygg faktiskt och är grymt sugen på denna bilen så jag hoppas verkligen att ja kan ta med denna pärlan hem ^^ Mer införmation kommer komma upp om jag fick med den hem eller inte senare idag! Men ska ta och göra mej iordning och åka iväg! Blir att övningsköra till Kristinehamn. (y)





over and out Issa