måndag 5 september 2011

Burnit

Hej.
Har inte varit hemma på hela natten men när jag väl kommer hem och mamma börjar prata med mej så drar hon upp om försäljningen på Burnit.
Och det kommer inte bli något med det. För han är min ponny och han ska stanna hos mej. Det är en familj från Forshaga som tydligen vill ha honom till vilket pris som helst. Men vi sa nej till dom i fredags förra veckan. Idag fårjag ett mejl där det står så här..

Hej tänkte tala om hur vi tänkt oss med Burnit om vi skulle ha köpt honom.
Vi har tingad plats på Solbergsgård i Forshaga, stort ridhus och utepaddock, stora hagar och fint stall. Johanna rider på ridskola en gång i veckan och ibland privat lektioner i dressyr och hoppning för att kunna börja tävla. Johanna och hennes mamma kommer vara hos Burnit varje dag. Issa får komma och hälsa på och rida när hon vill efter ett eventuellt köp. Det är bra bussförbindelser mellan Karlstad och Skived stallet ligger 300m från bussplatsen. Hör av er om ni ångrar er.. Mvh Tommy

Hur kan man vara så jävla sjuk i huvet och skriva ett sånt mejl? Burnit är min ponny och inget kommer få mej att ändra mej.






over and out Issa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar