torsdag 22 september 2011

Tillbaka till skolan

Hej.
Idag var jag tillbaka i skolan igen. Det var en riktigt kul dag. Började dagen med att vara inne i staylist salen. Läraren Minna noppade mina ögonbryn och färjade dom och även ögonfransarna, alla andra fick titta på sedan fick vi göra. Jag färjade fransar och bryn på Carro och det blev faktiskt riktgt bra och jag tror hon blev nöjd med det var super kul :D
Sedan så var det lunch åt soppa och pankakor riktigt gott, hade även lång lunch rast så vi tog det lugnt innan vi skulle in och ha nästa lektion.
Sedan vid kl 1 så kom mamma och hämtade mej och vi åkte till psykologen.
Gick faktiskt bra där den här gången med hon är verkligen jätte snäll men jätte dyr :o Tänk det kostar 1000kr per gång att gå där så det blir ju en hel del pengar.

Jo fick även svar på ett brev vi skickade till skolan om att vi vill ha en ursäkt. Och jag och mamma är välkommna till skolan någon dag under nästa vecka för att få en ursäkt! MEN min förra mentor vågar inte vara med pga att hon är rädd för att bli anmäld. Förstår inte riktigt vad hon nu är rädd för om hon nu har gjort rätt att anmäla det hära till polisen. 
Sedan efter det åkte jag hem till älsklingen och tog det lugnt sedan tog vi en promenad en sväng för han orkade inte vara stilla. Runt halv 5 5 kom Emil Larsson och hämtade mej i hans söta gröna bil och körde hem mej.
Så har min dag sett ut idag. Hoppas ni får en fortsatt trevlig kväll :)



over and out Issa

onsdag 21 september 2011

Onsdag

Hej.
Den här dagen har varit riktigt seg. Är inte så jätte pigg idag har inte varit så mycket sömn i natt då jag är sjuk och hostar nästan hela tiden.
Var uppe en sväng förut och släppte ut vovven och tog en dusch. Ska gå upp snart igen och fixa klart i rummet och sedan blir det en promenad i det härliga vädret, det är skönt att komma ut och få lite frisk luft.
Senare så åker jag och Larsa ut till Burnit för han behöver med kärlek.
Nej ska inte bara sitta här och skriva. Skriver sen om jag kommer på något vettigt :) 



over and out Issa

tisdag 20 september 2011

20 september

Hej.
Ligger här och tittar på Transporter 2 på kanal 6 riktigt bra film faktiskt. Har sett den några gånger men den är lika bra varje gång.

Har inte gjort så jätte mycket idag. Har varit hemma från skolan idag igen pga att jag är förkyld. Hostar fortfarande jätte mycket fast jag tar hostmedicin.
Har tagit mej en tur till stallet iaf och fixat åt Burnit nu är det bara en hovslagare som väntas och han kommer i slutet av veckan hoppas jag.
För det är verkligen behövligt. Sen är det jag som behöver bli frisk och ta ikapp allt i skolan. Sedan är det mitt rum som behöver bli klart. Har iaf målat två gånger nu så ska bara mublera iordning så jag kan flytta in dit och sova där ist för på soffan. Nu ska jag gå och ta mej en kopp te med honung så kanske det blir lite bättre. Ha en trevlig kväll puss :)





over and out Issa

måndag 19 september 2011

Go kväll

Hej.
Angående det som hände i Tisdags på lägret på Stenudden med klassen så skulle det idag den 19/9-11 på ett möte för alla föräldrar på skolan om det som har hänt. Men mina föräldrar var inte välkomna på det mötet men min låtsas pappa gick dit ändå för att ta reda på mera information.
Enligt våran mentor så har hon under hela dagen varit med oss elever ute på Stenudden. Men det var hon inte, runt 4 tiden åkte hon och 2 elever och handlade på en ica butik i närheten och efter det släppte hon av ena eleven på skolan elevhem på Hammarö. Hon var borta mellan 4 och 6. Sedan kom hon tillbaka och hon tyckte inte allt stog rätt till. Runt kl 7 halv 8 så åt vi mat och hon påpekade att vissa elever åt lite mer än vad andra gjorde och efter det hade hon ringt skolans rektor. Efter ca 20 minuter så kommer det ut 6 poliser och mentorn ropade upp namn och jag var en av dom. Ena polisen tod med mej ut och han tyckte jag såg drogpåverkad ut för att jag var rödögd. Jag fick sedan 1 minut på mej att packa ihop mina saker och följa med polisen in för att ta ett pissprov. Jag pissade negativt men blir anklagad ändå av en så kallad vän för ringa narkotika brott. Det har nu gått 1 vecka efter det som har hänt och jag går hos en psykolog och försöker leva ett normalt liv men det går inte kan jag tala om för er. Man kan inte leva ett normalt liv efter ha blivit anklagad för vissa saker. Och jag har även fått stan förbud ett tag för att inte umgås med fel människor..


Försöker leva i nuet och må bra för det jag har




over and out Issa

19 september

Hej..
Har nästan precis vaknat har inte fått så mycket sömn inatt pga att jag har åkt på en redig förkylning så det blir att ta det lite lugnt idag. Ska iaf ta mej en promenad upp till Bergvik och äta lunch med Josefin. Kan vara gött att komma ut och få träffa folk man känner sej väldigt isolerad nu när man inte får vara i stan. Men på lördag har det gått 14dagar och då kommer nästan allt bli som vanligt igen. Men det har varit riktigt skönt att inte springa i stan och bara brytt sej om sej själv, skolan och Burnit.
Nej nu ska jag gå upp och göra mej klar så jag är färdig tills jag ska möta Josefin :) Ha en bra dag..

Issa och Josefin




over and out Issa

lördag 17 september 2011

Loppis

Godmorgon
Idag är det någon slags höstmarknad där jag bor för alla på gatan. Det är loppis och massa andra saker tror det kommer bli väldigt trevligt. Och det ska bli skönt att få komma ut lite eftersom jag har utegångsförbud egentligen.
Ska va där borta från kl 12-3 och sälja saker.
Ellen är så gullig så hon tar hand om Burnit åt mej idag så slipper jag fara fram och tillbaka. Är även förkyld så ska ta det lite lugnt.
Jag skriver lite mera sedan när dagen börjar gå mot sitt slut :)


over and out Issa

fredag 16 september 2011

Underbar

Jag har den mest underbaraste personen i mitt liv. 14/9-11 Valentin. Glöm aldrig bort hur mycket jag älskar dej och hur mycket du betyder för mej. !


Så liten men så SÖT (:


over and out Issa

Plusgymnasiet.

Hej.
Idag var det andra dagen på nya skolan. Trivs super bra där och alla i klassen är super goa. Idag hade vi bara en 3 timmars matte lektion, och matten var jätte lätt mot var det var på Hammarö. Jag och Carro gjorde nått papper om någon häxa som la i stenar och grejer. Det var faktiskt jätte kul och inte alls så svårt som jag trodde. Sedan var det lunch och då var det tacobuffe 'mums :D
Sedan skulle va ha idrott men då kunde inte jag vara med för att jag är förkyld så det var lite tråkigt :( får vara med nästa vecka och komma igen..

Nejj nu ska jag se film hade bra puss :)

Carro och Jag



over and out Issa

onsdag 14 september 2011

Hemskt

Hej.
Som sagt så fick jag åka ifrån lägret på Stenudden igår runt 8 tiden pga att våran mentor trodde jag och några till var pårökta. Vi var tydligen uppspelta och skrattade mkt och var rödögda.
Kom in till polis station run 9 tiden och fick sitta och vänta på en kvinlig polis som skulle ta piss-prov på mej. Jag gjorde det och jag var negativ jag hade ingenting i kroppen och det känns skönt. Dom ska skicka det vidare och testa det vidare tydligen men det var 90 % säkert på att jag var negativ så jag kan känna mej lugn. Men det gör man inte ändå. Det är ju inge roligt att bli anmäld för något man inte har med att göra. Det var inte bara jag som åkte in. Det var 4 till. Ena killen var posetiv och det tyckte vi var väldigt konstigt och vi har ingen aning om vad han och gjort och inte gjort. Dom 2 andra killarna var negativa och fick åka tillbaka till stenundden men jag valde att åka hem.
Det är en väldigt alvarlig sak att bara anmäla någon om man inte riktigt vet vad som är sanning och falskhet. Hoppas bara att allt kommer lugna ner sej nu men det kommer ta sin tid och iaf jag kommer hålla mej borta från alla falska människor. 






over and out Issa

måndag 12 september 2011

12 september

Hej.
Har varit i skolan idag och skrivit ut mig. Det känns skönt men väldigt ledsamt med. Har fått så många underbara goa vänner i klassen som man lämnar men dom har lovat att vi kommer hålla kontakten iaf.
Från att gå på Barn och fritid - uniform så ska jag byta till plusgymnasiet - staylist. Så det blir lite skillnad men tror det kommer bli super kul!
I morgon är det sista dagen i klassen och jag ska bli med på lägret på stenudden iaf. Det ska bli super :D kommer att vara fett med kul där borta så kommer inte blogga något i morgon. Men bilder kommer komma upp så fort jag är hemma igen. Ha en fortsatt trevlig kväll..


over and out Issa

söndag 11 september 2011

Jobbat

Go kväll.
Idag har jag och Hanna jobbat i stallet från kl 07.00 till kl 16.00.
Det var jätte kallt och det spö regnade i stortsätt hela dagen så det var ingen höjdare. Började med att fodra alla Krk,s hästar sedan släppte vi ut dom och mockade hos alla ridskole hästar. Hon vi jobbade med var otrevlig hela dagen mot oss och hon tordde verkligen att vi var små barn, det störde mej väldigt mycket. Runt kl 12,30 fick vi äntligen lunch så satt och bara tog det lugnt ett bra dag innan Hannas syster och hennes kompis Willma kom och skulle rida Burnit. Amanda skrittade Burnit i 30 min sedan red jag lite dressyr på honom och det gick super bra. Han har verkligen blivit en helt annan häst. Mycket mera sammarbets villig och mycket gladare. Man blir så glad själv av att se någon annan glad djur eller människa spelar ingen roll.
Sedan vid kl 15.00 så tog vi in alla hästar igen. Det har varit en lång dag men det var både jobbigt och kul. Kommer nog ha en ordentlig tränings värk i morgon men det är bara skönt :D och då känns det verkligen att man har jobbat. Nu ska jag ta mej en varm och go ducsh innan man kryper ner under täcket.




over and out Issa

torsdag 8 september 2011

Allt går snett

Hej.
Just nu har jag tappat livs lusten helt. Är så trött på allt bråk och gnäll hela tiden. Är trött på att bo hemma och dras med mor och far hela tiden. Det enda som kommer från deras munnar är klag. Skolan är jobbig med. Livet är så rörigt för mej. Jag vet varken ut eller in längre. Känns inte som man är i värkliga livet men det kanske är så här det är. Jag har bara lust att fly från allt ett tag men vet inte riktigt. Jag vill ta tag i problem det hjälper inte att fly. Men hur mycket man än försöker blir det bara värre hela tiden.




over and out Issa

måndag 5 september 2011

Burnit

Hej.
Har inte varit hemma på hela natten men när jag väl kommer hem och mamma börjar prata med mej så drar hon upp om försäljningen på Burnit.
Och det kommer inte bli något med det. För han är min ponny och han ska stanna hos mej. Det är en familj från Forshaga som tydligen vill ha honom till vilket pris som helst. Men vi sa nej till dom i fredags förra veckan. Idag fårjag ett mejl där det står så här..

Hej tänkte tala om hur vi tänkt oss med Burnit om vi skulle ha köpt honom.
Vi har tingad plats på Solbergsgård i Forshaga, stort ridhus och utepaddock, stora hagar och fint stall. Johanna rider på ridskola en gång i veckan och ibland privat lektioner i dressyr och hoppning för att kunna börja tävla. Johanna och hennes mamma kommer vara hos Burnit varje dag. Issa får komma och hälsa på och rida när hon vill efter ett eventuellt köp. Det är bra bussförbindelser mellan Karlstad och Skived stallet ligger 300m från bussplatsen. Hör av er om ni ångrar er.. Mvh Tommy

Hur kan man vara så jävla sjuk i huvet och skriva ett sånt mejl? Burnit är min ponny och inget kommer få mej att ändra mej.






over and out Issa