tisdag 24 april 2012

Skit

Hej
Fick dissen av killen som jag verkligen tyckte om idag han som alltid gjort mej så glad!
Han knäckte mej så jävla hårt. Det kändes som om han knäckte av mig båda mina ben kan inte längre stå.
Men det kanske det livet går ut på att bli sårad och lära sig ta nya tag. Ja ni jag vet inte jag.


this is the boy ... mr hemlig






over and out Issa

söndag 22 april 2012

Natt bloggar

Hellu.
Blir lite bloggande nu så här på kvälls kvisten, har inte gjort alls mycket idag.
Åkte till mr hemlig vid halv 6 men han var lite dryg så jag drog hem till Patricia så länge satt och var social där. Sedan körde hennes sambo mej till mr hemlig. När jag kom dit hade han 3 kompisar och sin bror hemma så jag var lite blyg men det gick faktiskt bra dom var trevliga som tur var. Kollade på en film och en efter en drog därifrån så det var bara jag han och hans bror kvar tillslut.
Var tvungen att åka hem halv 11 så han körde mej hem satt här utanför och snackade 1 timme ungefär.
Världens gulligaste kille helt seriöst är helt såld på honom ^^ hihi gillar man någon så gör man.
Har bara suttit här vid datorn sedan jag kom in men ska ta och slänga av mej kläderna och krypa ner och se en film.
Hoppas ni har haft en bra dag! Pussss <3




over and out Issa

måndag 16 april 2012

Fölk!

Blir lite smått irriterad på folk som lägger upp en massa skit på facebook om andra fast dom inte nämner namn på dom men man fattar direkt att det är EN dom snackar om. Eftersom 2 personer har gjort så mot mej och en bra tjejkompis till mej så kommer jag göra samma sak tillbaka! Hämnden är ljuv fast kommer bli 10 gånger värre!
Visst vi bor i Karlstad och det är svårt att hålla saker hemligt för det finns ingen i denna håla att lita på!
Jag tycker att det är ganska kul när folk snackar skit om en pga att jag fattar inte hur dom orkar lägga ner så otroligt mycket tid på en. Jag tror inte att dom hatar en egentligen jag vet att dom bara är avensjuka, för dom har inte det jag har ;) Och sedan skiter jag i om alla lyssnar på ryckten det betyder bara att dom är lika dåliga människor själva!








over and out Issa

söndag 15 april 2012

Söndag

Hallu
Söndag idag och det blev ingen sovmorgon för mej inte gick upp vid halv 10, åt frukost greja lite tog med wiskhy ut en sväng. Sedan så gick jag upp till salongen och tog hål i örat på Cecilia Hollsten och hon hade söta lilla Nellie med sej, gud vad tiden går hon har blivit så stor nu och knallar runt alldeles själv.
Sedab så sålde jag en massa produkter så tjänade en del idag. Vid 2 tiden så kom Angelica och hälsade på vi åt lunch och sedan så fixade jag hennes hår på salongen. Vid kl 4 så skrev Mr Hemlig att han var på väg mot Bergvik så vi skulle ses ^^ Så jag och Angelica knallade bort till Max och träffade godingen! Han är bara för söt den killen asså. Fick bara träffa han i 10 min typ sedan så skulle han åka igen :/ å så blir han borta till tisdag kväll han ska nämligen på kurs i Göteborg. Men glad att jag iaf fick se honom innan han åkte.
Sedan så gick vi tillbaka till salongen städa i ordning och drog hem å lata oss sedan skulle hon åka hem :( så jag blev själv men strax så ska jag och mamma se ännu ett avsnitt av Alcatrz! Skit bra serie kolla den ;)




over and out Issa

lördag 14 april 2012

Date

Hejjj!!!

Igår var jag på ''date'' hemma hos mr hemlig. Vi kollade på ett skit äcklig skräck film och satt och snackade riktigt söt å go kille asså! Och han bodde även i ett jätte fin lägenhet. Han var så charmig och man bara älskade honom direkt! Så jag hoppas verkligen man får träffa denna goding igen.
Efter vi hade kollat film och snackat och så, så åkte vi ner till shell nobel och träffade Malin :)) Det var jätte trevligt och så åkte jag och han runt lite själva sedan. Vid halv 12 så hämtade vi upp Malin så åkte hon med oss sedan var jag hemma vid kl 1 så det blev ingen sen kväll för mej inte! Men nu alla underbar läsare så ska jag ta och göra mej klar för kvällens planer! Hörs puss <3






over and out Issa

tisdag 10 april 2012

Elmia

Som sagt så var vi ett gäng ner till Elmia i lördags, nu har jag lagt in bilderna på datorn så tänkte ladda upp dom nu :) Det var jag , julia , pontus , adam och felix som åkte ner det var verkligen skit kul och värt att åka det blir lätt ner till Elmia nästa år också.
Träffade även saknade människor där ner som Niklas från Skara och Rasmus från Torsby. Även på vägen ner i bilen träffade vi mycket trevligt folk alla var verkligen jätte snäll och det var skit trevligt!
Om ni inte har varit där förut så tycker jag verkligen ni ska tar er tid och åka ner nästa år vid påsk!


























over and out Issa

fredag 6 april 2012

Fredag

Fredag kväll och jag sitter inne faktiskt för en gångs skull ;) Vilar och taggar upp mej för morgondagens resa till Jönköping, jag ska nämligen till Elmia en bil mässa i Jönköping det ska bli riktigt roligt faktiskt. Det är jag Pontus Julia Felix och Adam som åker och mammsen är så snäll och lånar ut bilen till oss över dagen så vi kommer väl hem på natten någon gång.
Så idag har jag bara tagit det lugnt gick upp till Bergvik en sväng mötte Malin så hjälpte hon mej å panta sedan så lockade jag hennes hår det blev skit nice faktiskt riktigt stolt över att det blev så bra. Jag brukar inte vara så bra på det men idag var det verkligen min dag!
Har inte hänt så mycket annat blir snart att krypa ner under täcket soch sova mys pys alldeles ensam ^^
Ha en trevlig fredag kväll alla party prissar där ute :*



over and out Issa