måndag 27 februari 2012

Jobb!

Hej!
Idag är det Måndag och det är en ny start på veckan och jag tror denna veckan kommer bli super bra för att jag har nämligen fått ett jobb :D Whiiii, jag ska jobba som telefonförsäljare på ett företag som heter JRM ab och jag säljer tele 2 mobiltbredband hemtelefoni och 4g nät bla. Jag är mycket nöjd med mej själv som har beslutat att börja med detta jobb.
Satt på en liten utbildning från kl halv 5 till ca kl 6 och lyssnade på en av dom som ägdew företaget det var mycket att ta in på samma gång men jag tror jag lär mej det väldigt snabbt.
Det var super bra folk där också tror jag kommer att få många nya vänner där och det är ett + i kanten tycker jag eftersom jag gillar att träffa och prata med nya människor.
Har inte så mycket mer att skriva ikväll men berättar mera i morgon efter jobb dagen. Ha en trevlig kväll!





over and out Issa

söndag 26 februari 2012

Söndag

Hej,
Söndag och även start på sportlovet. Har inte hänt så speciellt mycket idag tog mej en tur till Bergvik och shoppade lite med Ylva, det var faktiskt kul och få komma ut lite och titta sej omkring.
Fick med mej hem.

* ny vit spets bh från hm
* vit långärmad tröja från Veromoda
* Pilotglasögon från Gina
* brun ögonskugga från hm
* rosa läppglas från hm


Mycket nöjd med dagens köp och träffade verkligen underbart folk idag, ha ett fortsatt trevlig kväll puss.




over and out Issa

måndag 20 februari 2012

Måndag

Dagen började skit och hela dagen var rent av skit! Åt helvete. Har iaf packat klar allt inför morgondagen så blir inte så mycket bloggande på ett tag. Pga att jag ska resa iväg ett tag men vet inte hur länge det blir ännu, mer information kommer när jag vet lite mer.
Mår dåligt över det dära med Burnit uch jag skulle aldrig ha sålt honom jag vill bara åka och kidnappa honom tillbaka det känns förjävligt. Men som alla säger såren läker med åren och det har det fan inte gjort kan jag tala om. Nej uch fy å blä på livet jag hoppas verkligen att jorden går under 21 december nu i år så man slipper all jävla skit och alla falska människor i denna stad!



over and out Issa

söndag 19 februari 2012

Söndag

Söndag för mej är en riktigt vilo dag. Hela dagen har jag legat i sängen och sett på olika filmer. Men nu på kvällen blev jag lite rastlös och gick upp, tog mej ett varmt bad och bara låg där och lyssnade på Nrj riktigt bra musik faktiskt! Tycker ni alla ska lyssna på den kanalen någon gång om ni har möjlighet.
Blir ännu en film och sängläge finns inte så mycket att göra nu på en Söndag kväll.
Mer uppdatering kommer i morgon.  Pussar



over and out Issa

torsdag 16 februari 2012

Torsdag

Idag har jag tillbringat dagen med Mickan mötte upp henne i Mitt i City runt kl 2 så gick vi runt och tittade lite i stan, köpte även present till Hanna som har fyllt år. Sedan vid 10 i 3 så gick vi till körskolan för att jag skulle ha körlektion. Det gick faktiskt bra att köra idag, men höll på att bli på körd bara för en idiot börja gasa när jag höll på att svänga ut men men finns folk till allt asså -.-
Sedan så gick vi och åt mat och så blev det glass till efterrätt mumma det.. Drev runt ett tag i stan sedan så åkte Mickan till Bergvik jag var kvar i stan med lite folk sedan kom Mickan tillbaka och vi gick och köpte energidryck och godis och gick upp till Oppe och bara satt och prata trevligt var det <3
Dagen har varit super bra! Puss på er :*









Lite bilder på mej och Mickan ---- Foto: Hampus Berglund





over and out Issa

onsdag 15 februari 2012

Risk 1an

Idag var jag och Oppe på Tingvalla Trafik skola och var på Risk 1an. Man skulle sitta där i 3,5 timme och lyssna på vad alkohol och droger påvärkas i trafiken och vilka sorters droger det finns osv osv.
Fick även kolla på 2 st filmer om olyckor det var verkligen hemskt att se.
Jag tycker verkligen att det är bra att dom har börja ha det hära på körskolan för man förstår inte hur mycket alkoholen och drogerna påverkar en person.
Till er som ska gå på det hära har jag faktiskt några tips!

* Lyssna riktigt noga på vad ''läraren'' har att berätta.
* Var med och delta i samtalet och svara på frågorna som han ställer.
* Anteckna gärna.








over and out Issa

måndag 13 februari 2012

Borta

Idag var jag och lämnade Burnit :/ Det var så hemskt och mycket tårar men jag vet att han kommer få det så bra hos den nya tjejen utanför Arvika. Vi kom dit kl 2 och släppte in honom i hans nya box och han fick massa mat och pussar och kramar av mej och Larsa, det var skit jobbigt att åka därifrån men jag ska redan åka upp på Torsdag och hälsa på mitt hjärtegull. Mammas pojk <3 Kommer aldrig sluta älska dej Burnit och jag vet att du kommer få bli gammal där och inte behöva flytta mera och det känns så skönt.









over and out Issa

torsdag 9 februari 2012

Rally Sweden 2012

Hej.
Idag har jag varit på Rally Sweden med Marcus Daniel och Korsbo, Korsbo bjöd med mej så jag fick komma in gratis tack så jätte mycket för det :) Kan säga att jag är super glad och tacksam över att jag gick och fick gå med för det var super kul och jag älskar ljudet av bilarna.
Kommer lite bilder här titta och njut det gjorde jag..




















Lite bilder från dagen :)





over and out Issa

onsdag 1 februari 2012

Skadad rygg = Ingen träning

Hej
Kl är 00.35 har redan slagit över till torsdag. Studie dag har vi på plusgymnasiet.
Jag hade tänkt att köra ett hårt pass på SATS idag (torsdag) men det blir det inget med pga min skadade rygg. Blir att iaf gå lite på löpbandet men inget mer än så. Hade hopplektion i tisdags på krk och jag red en liten ridskole ponny som drog och drog och jag kunde inte hålla i henne. Mot hindret och hon drog upp huvudet soppas mkt så jag nästan blev nockad, rygg och nacke knäcktes och har även svårt att gå pga ryggsmärtor. Men men som sagt det går väll la över innan man gifter sej :)
Sov så gott.


over and out Issa