onsdag 27 juni 2012

Onsdag

Hej alla nära och kära.

Håller på att göra mej ordning är strax klar, ska bege mej ner till staden och gå till Solsta trafikskola för att boka en körlektion innan helgen pga att jag åker till Vänersborg på söndag och har uppkörningen på måndag! Så det är bäst att börja plugga teorin och ha en körlektion så jag är förberedd innan helgen.

Blir jobb sedan på salongen från ca 13:00 - 20:00 samma som igår behöver tjäna lite extra pengar så jag har råd att roa mej under sommarlovet nu när man ska börja skolan till hösten igen.
Men nu ska jag dra mej hade bra puss!








over and out Issa

söndag 24 juni 2012

Söndag

Hallo!
Precis tagit mej en dusch, och Angelica är här med.
Varit en riktigt lugn helg har myst på Sunne Spa från Fre - Lör sedan åkte vi hem å myste hemma igår med vänner och grillat riktigt skönt!
Men idag börjar mitt nya liv jag ska ge mej fan på att gå ner i viktigt. Ska börja med Nutrilet drinkar inte så gott men jag måste verkligen ta tag i detta nu eftersom jag gått upp 2kg och jag känner att jag vill gå ner och inte upp. Det kommer säkert bli super duper det! Har inte så mycket att skriva idag pga att jag är trött arg leddsen besviken efter går dagen men skriver när jag känner mej piggare. Puss och kram








over and out Issa

söndag 17 juni 2012

Söndag

Lat dag idag.
Var på krogen igår med härligt folk, vi var inne på Score eftersom det är det enda stället som det är 18 på på lördagar. Det var kul förutom att massa blattar höll på med en hela tiden uch fy å blä!
Haha men ändå dom är så roliga att skratta åt, dom tror dom får vilka tjejer som helst men inga brudar vill ha dom egentligen!
Träffade faktiskt en super söt kille som hette Arnold fick även hans nummer så smsar lite med honom och så, trevligt faktiskt att få lära känna lite nytt folk!
Så idag har jag varit väldigt sliten och bara tage det lugnt var upp till Bergvik och mötte Josefin och Fanny och åt mat, riktigt gott blev en nacho tallrik nom nom nom :D Nej nu ska jag krypa ner och se på en film det blir En gång i Phuket :D


Bild på mej igår







over and out Issa