tisdag 19 juli 2011

Kroatien!!!!

Hejsan.
Om 8 timmar åker jag iväg till Kroatien. Blir borta i 2 veckor så det blir inget bloggande, men det kommer massa söta bilder när jag kommer hem :)

Jag har inte kunnat blogga på ett tag pga att jag inte har haft någon dator.
Men åkte in till Bke för att kolla vad felet var för den ville inte ladda.
Då var det ett skip i laddaren som satt löst -.- Meen fattar ni hur sämst man kan vara. Men nu funkar allt som det ska igen ;D HÄRLIGT.

over and out Issa

torsdag 14 juli 2011

Ingen dator.

Hej.
Har ingen dator förtilfälle, så fick låna mammas nu för första gången. Min dator är trasig och jag väntar på att den ska bli lagad.Det är något fel så det inte går inte att ladda den. Det är glapp i både laddaren och i hålet där man stoppar in den så det e inte så super roligt.

Har inte hänt så speciellt mycket på senaste tiden. Idag har jag varit med Josefin och tränat på Sats Färjestad riktigt skönt. Sedan var jag ute hos Burnit.
Just det. Vi var på åter besök på atg den 12 juli. Och nu är han helt bra så ska börja sätta igång homom nu så om ca 1 månad är han bra igen :D Så det är bara att hålla tummarna nu att min ponny kommer bli helt bra när han är igång satt med.


over and out Issa

onsdag 6 juli 2011

Ingen rubrik

Angående igår.

Blir så sjukt irriterad på folk. Alla ska bara bråka och tjafsa hela tiden. Även fast man försöker vara snäll och trevlig så får man bara skit. Jag tänker på en speciell person när jag skriver det hära. Den personen bara
myttar och snackar skit om allt och alla. Visst personen är underbart snäll för det mesta men jag vet ärligt talat inte vad som har hänt med alla Karlstad bor. Man får inte ens ha killkompisar för deras ex eller flickvänner. Jag har nu sagt upp kontakten med alla bråkstakar jag behöver lite lugn och ro i livet.
Och det kommer man aldrig och få om man inte sätter ner foten och säger ifrån.


over and out Issa

söndag 3 juli 2011

3 juli.

Hej.
Bara tage det lugnt än så länge har en ny dator som jag ligger och grejar med. :) Den e super fin men internetet är så himla drygt det är inte så kul men. Märket heter Msi och dom flästa säger att det är ett super bra märke så det e kul och testa nått nytt innan hade jag en rosa lg som jag har haft i 6år så det är ett bra tag och tänk att den har hållt så jag behandlar mina datorer. ;)

Skriver mera sedan måste göra mej ordning....


over and out Issa

lördag 2 juli 2011

God Kväll

Har precis kommit hem efter en väldigt spännade kväll ändå.
Har hänt mycket kul ;)
Mr W och Mr J små bråkade lite om en väldigt töntig och onödig sak.
Tycker det är väldigt synd eftersom dom var väldigt bra vännen. Men Mr W tog modet och sa upp kontakten med Mr J. Hoppas att allting löser sej nu.

Drog sedan in mot stan där Kim hämtade upp mej Emma,Wille och Marcus Öl. Åkte runt lite sedan drog vi oss mot Kil. Blev inte alls där länge för jag var tvungen att åka hem. Så snälla Mattias Heed körde hem mig ^^ Trevligt å få träffa han som man man inte sett på länge.

Nej nu blir det natten för min del är väldigt trött och det kliar ordentligt i ögonen så sov sött mina godingar...



jag och min baby <3



over and out Issa

Skit väder.

Hej.
Sitter just nu och bara stirrar ut på ett jävla skit väder. Det bara öser ner regn.
Tycker så synd om ponny bus som måste stå ute i det här dret vädret. <3
Måste åka in till stan och skaffa mej ett nytt busskort då jag har månads kort och måste köpta nytt varje månad.
Jenny har Burnit idag så det blir en lugn dag/kväll hemma.


over and out Issa